g-Enjoy Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 A więc last.fm wymyśliło coś bardzo głupiego: Wszystko ładnie pięknie. Ale słuchanie radia w last.fm było kiedyś darmowe, od kilku tygodni? Nie, musisz zapłacić za subskrybcję, inaczej piernicz się pan. Otrzymasz piękny komunikat po końcu "triala". PS. Wbrew pozorom aby skorzystać z triala nie musisz klikać tego pięknego "Try it now", testujesz od razu... A potem bye bye. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Stary news. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Tak czy siak, zbulwersowałem się ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Stare. Pamiętam jak zaskoczył mnie licznik, który pojawił się nagle w moim profilu. Cóż, szkoda, bo teraz moje Firefoksowe Fire.fm stanie się bezużyteczne. =( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Tak bo myślisz że Last.fm nie może samo zarobić, oraz opłacić wytwórnie. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Wystarczy korzystać z proxy, ja słucham za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Wystarczy korzystać z proxy, ja słucham za darmo. I zakładać coraz to nowe konta. ;/ @Kofel: Wiesz, jest od groma użytkowników, którzy regularnie opłacali subskrybcję. Nawet bez tej zmiany, Wygląda na to, że chyba też będę musiał. PS. Podnieśli ceny: 1$ = 1? Tak jak na Steamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 I zakładać coraz to nowe konta. ;/ Niby dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi