Nicolas Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 Jak zrobić aby losowała się jakaś liczba z pośród podanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 http://www.gmclan.iglu.cz/forum/index.php?showtopic=160 - tu masz rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 10 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 Wylosuje mi w tedy liczbę od 0 - 22 i doda 33 czyli jak wylosuje 0 to będzie 33 jak 1 to będzie 34 to nie to, a mi chodzi że wpiszę sobie liczby od 0 co 32 (32,64,96) do 480 i wylosuje mi jedną z tych liczb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choosen Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 Losowanie liczby z danego zbioru robi się na tablicach ( tak jak to opisalem w innym temacie), ale w twoim wypadku wystarczy cos takiego : liczba=round(random(15))*32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi