gibon Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Ostanio ściągnąłem film w formacie rmvb. I tak,gdy odtwarzam w Real Playerze to jest dźwięk tylko napisów nie pokazuje. Gdy odtwarzam w Best playerze i All Playerze,pokazane są napisy ale dźwięku nie ma. Subedit też jako tako film odtwarza,ale bez dzwięku,jakieś rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Media Classic Player ftw! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 http://www.instalki.pl/programy/download/o...Alternative.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 http://www.instalki.pl/programy/download/o...Alternative.php Ściągnąłem,ale napisów dalej nie pokazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Real nie odpala napisów... Użyj innego programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Najlepiej ściągnąć kodeki rmvb, k-lite code pack, albo ffdshow code pack je chyba posiadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Wgraj Real Alternative i potem otwieraj przez SubEdit Player. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Spróbuj GomPlayerem, ja z nim nie mam problemów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 klite codec pack + allplayer/mp classic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 mega codec pac (i tam media player classic czyli program do odtwarzania filmow tez jest, ale zeby Ci napisy wystwietlało trzeba klika opcji pozaznaczac, więc nie wiem czy dasz sobie radę) a ściągnij sobie najnowszego SubEdita i jak bedziesz chciał odtworzyć jakis rmvb to Ci sam wyswietli ze nie ma kodeków i "sam" je sciągnie, Ty je zainstalujesz i wsyzstko gra. no;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi