Crackkk-GM Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Siema, dzisiaj rano wpadłem na pomysł, by stworzyć klan do counter-stricke, w którym będą użytkownicy z GMC. Byśmy se robili jakieś rozgrywki, spary itd. :D Ktoś jest za? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Dawno nie grałem(choke i loss) ale zagrać mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Non steam ? No to pro jesteś. Serwer też zapewne swój masz. dzizas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Wezme se do ulubionych... :] A teraz masa pytań: IP? Ilość graczy? Max. graczy? Boty? sXe? Cheating-Deatch? Kiedy? O której? Osobiście wole bez sXe i C-D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Ja jestem za, jeżeli będzie trzeba to mogę załatwić playerów, ( w sumie ma być GMC ale.. :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 To ja zgłoszę nas do ligi ESL! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Non steam? Wydajcie trochę kasy na oryginał i wtedy myślcie o założeniu klanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 @TERROR DRONE: Ty odróżniasz pojęcia KLAN i SERWER? Swoją drogą: Osobiście wole bez sXe i C-D...Czemu wolisz bez? Jedziesz na wh, aimie czy esp? @Crackk-GM: Nonsteam, tak. Jeszcze czego. Zresztą, wystarczająca ilość użytkowników GMCLANu ma steamowego CS do założenia klanu. Inna sprawa, czy komukolwiek chciałoby się w tym uczestniczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 @TERROR DRONE: Ty odróżniasz pojęcia KLAN i SERWER? Swoją drogą: Czemu wolisz bez? Jedziesz na wh, aimie czy esp? @Crackk-GM: Nonsteam, tak. Jeszcze czego. Zresztą, wystarczająca ilość użytkowników GMCLANu ma steamowego CS do założenia klanu. Inna sprawa, czy komukolwiek chciałoby się w tym uczestniczyć. chciałem się pobawić z wami na deathrunach i aztecu ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 deathruny ? to szykuje nam się elita na miarę mymu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 @up Biorąc pod uwagę to, że mym ma wolne miejsca (i to za dużo) może komuś z naszego forum się poszczęści do nich dostać. Gl & Hf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 ja jestem za pod warunkiem, że klan będzie steam z serverem minimum 20 slotów i z VAC ewentualnie sxe-injected dla NS i odpowiedzialnymi adminami (mogę się dołożyć do servera) @up Biorąc pod uwagę to, że mym ma wolne miejsca (i to za dużo) może komuś z naszego forum się poszczęści do nich dostać. Gl & Hf. dużo tzn: NIE MAJĄ W OGÓLE JUŻ GRACZY CS'a dla osób nie wtajemniczonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 @TERROR DRONE: Ty odróżniasz pojęcia KLAN i SERWER? Swoją drogą: Czemu wolisz bez? Jedziesz na wh, aimie czy esp? @Crackk-GM: Nonsteam, tak. Jeszcze czego. Zresztą, wystarczająca ilość użytkowników GMCLANu ma steamowego CS do założenia klanu. Inna sprawa, czy komukolwiek chciałoby się w tym uczestniczyć. sXe mozna pominac nie wiem jak ale podobno mozna ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Jak czasami kumple mnie namawiają żeby z nimi na nonsteamie pograć, to zawsze wbijam na serwery z sxe bez niego włączonego i nic mi się nie dzieje :P . I tak, najlepsze to jest VAC. Nonsteamowcy wypad (: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 CS dobra.. Ale czemu 1.6?!?!?? Jest jeszcze coś takiego jak CS:source... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 bo 1.6 to legenda! ;d i ma ten swój niepowtarzalny klimat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 CS Source ssie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 CS Source ssie. Nie grałem ani w to ani w to. Jeśli na steamie, to chętnie się zapiszę. Cekol: CS 1.6 i CS: S to to samo, tyle że CS: S ma lepszą grafikę i fizykę. (Co Ci pozwala robić bardziej realistyczne akcje niż w CS 1.6 (fizyka)) Ale 90% ludzi tego nie rozumie. :P Gameplay jest taki sam, więc co my porównujemy Marmot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Strzelasz koło głowy... i headshot.... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 CS 1.6 i CS: S to to samo Nie grałem ani w to ani w to.Zagraj, i wtedy sie wypowiedz. Cs 1.6 i Cs source to 2 rozne gry, tyle ze "chodzi o to samo". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Cekol: CS 1.6 i CS: S to to samo, tyle że CS: S ma lepszą grafikę i fizykę. (Co Ci pozwala robić bardziej realistyczne akcje niż w CS 1.6 (fizyka)) Ale 90% ludzi tego nie rozumie. Gameplay jest taki sam, więc co my porównujemy Marmot? Zagraj, potem się wypowiadaj, srsly. Mówisz o czymś, o czym nie masz zielonego pojęcia i wprowadzasz ludzi w błąd. Posiadam oba CS i uwierz mi, że w oba się inaczej zupełnie gra, mimo, że chodzi o to samo. CS:S może ma lepszą grafikę, ale CS 1.6 za to ma bardziej intuicyjne mapy, bardziej przejrzyste. A jeżeli prawie zerowy recoil z CS:S jest realistyczniejszy od tego z CS 1.6, to chyba nie widziałeś nigdy jaki odrzut mają bronie. No, chyba, że CS:S jest symulatorem ASG, a CS 1.6 symulatorem walki, to co innego. Zacznijmy od tego, że oba mają daleko od realizmu, ale na serio, CS 1.6 akurat fizykę ma moim zdaniem lepszą. Zresztą, jest sporo innych zmian, które powodują, że gra się inaczej w CS:S niż w 1.6. Na przykład granaty oślepiające dodatkowo ogłuszają Cię, co czyni Cię w 100% bezbronnym. W 1.6 chociaż słyszałeś co się dzieje wokół Ciebie, co pozwalało Ci w jakimś stopniu się uratować. O rozjeżdżających się hitboxach w CS:S to nawet nie wspominam, bo to da się naprawić z poziomu konsoli z tego co pamiętam, o ile już w update jakimś tego nie naprawili. Bagno, zanim się wypowiesz to chociaż sprawdź obie te gry, bo stwierdzeniem, że CS 1.6 i CS:S to to samo, to tylko się ośmieszyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Bagno, zanim się wypowiesz to chociaż sprawdź obie te gry, bo stwierdzeniem, że CS 1.6 i CS:S to to samo, to tylko się ośmieszyłeś. Daj mi pieniądze na obie gry więc. Nie mam zamiaru piracić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 No to albo się nie odzywaj na temat czegoś, czego nie znasz, albo spróbuj nonsteama pierw ;p . Chyba każdy zaczynał od NS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 94.23.6.7:27036 hasło: wz serwer kolegi z klasy, 10 slotów(będzie więcej) czekam w grze na chętnych (NS) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Przepraszam bardzo ja od NS nie zaczynałem :). W 100% popieram Wasze zdanie co do CS 1.6 i CS:S, w 1.6 wszystko jest jakby klarowniejsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Wbijać, czekam, czekam :P Będę jeszcze przez jakieś pół godziny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi