Bosu Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Tytuł: Co wydarzyło się w Wieliczce? (tytuł jeszcze zmienię) Gatunek: platformowo-przygodowa? Opis: Czwarta kadencja Lecha Kaczyńskiego... A może to był Jarek? No mniejsza. W każdym razie Kaczyński tak rozwali Polskę że musiał otworzyć kolonię karną w Wieliczce. Więźniowie wydobywali tam sól a rząd "zrzucał" im tam pegazusy,zupki chińskie i inne takie. Niestety pewnego dnia nie doszła dostawa zupek chińskich z miasta: Made In China. Więźniowie zbuntowali się i przejeli kopalnie. Tak wybuchło: "Powstanie w Wieliczce". I tak obużona ludność domaga się soli a jeszcze bardziej obużeni więźniowie-górnicy domagają się zupek chińskich. A gdzie jest Kaczyński? Ch** wie. W grze wcielamy się w Johyna Rampo-Jednego z powstańców który postanowił udać się do Made In China i zobaczyć co jest nie teges. Autorzy: Programowanie: Ja,FAQ Fabuła: Ja,Gothic prawdziwa historia,Cherbaciana Rewolucja (czyli stasiek) Grafika: Ja Muzyka: gm'owe zasoby,findsound Screeny: odprawa przed pierwszą misją. pierwsza misja. Strażnik po wypiciu setki. Ahmed za kratami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Herbaciana Rewolta miała o wiele lepszą fabułę. Ale potencjał w tej grze jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Nawet fajnie się zapowiada tylko dręczą mnie gmowe zasoby :( Fabuła trochę słaba i grafika trochę do siebie nie pasuje. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 to jest fabuła z jednego z filmów o gothicku... Chyba prawdziwa historia. Zaraz zgłoszę to autorowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 I co mu zrobi autor? Zresztą, jak już mówiłem fabuła i tak słaba, więc nie ma co się fatygować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Mi się tam podoba i chętnie zagram w demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Właśnie fabuła nie jego :] , ale może będzie fajne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Fabuła: Ja,Gothic prawdziwa chistoria,Cherbaciana Rewolucja (czyli stasiek) Pomijająć fakt, że historia pisze się przez 'h', przyznał się ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Fabula jest dobra! :) Grafika ciekawa, szczegolnie transparenty "soli nam dawac", ktore dobrze nawiazuja do sytuacji. I mam nadzieje, ze pojawi sie tutaj Leszek, ablo chociaz Jarek :( Jako bosowie np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kartofel96 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Fabuła świetna, grafika też fajna. Zapowiada się naprawdę ciekawie. Kiedy wstawisz demówkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 jakoś nie długo może za tydzień btw. Egzekutor@ z gm'owych zasobów jest tylko 1/2 dźwięki więc nie bój się a Stasiu nie obrazisz się jak bar z gry nazwę "bar u Staśka" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Nazywaj jak chcesz. Jak będziesz czegoś potrzebował to może narysuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Ja ci mogę narysować jakieś plakaty propagandowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 dzięki na pewno niedługo napiszę na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 z gm'owych zasobów jest tylko 1/2 dźwięki więc nie bój się O_O Aż tyle? A gra zapowiada się ciekawie, 3/5 póki co. Więźenia wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 UP@ Taaa literówki wiem pisałem o 3 w nocy i nie patrzyłem na klawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Ahmed za kratami. Zawsze chcialem zobaczyc Ahmeda za kratami Wg mnie grafika jest do wymiany ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Uwaga! Nowy screen prosto z centrum dowodzenia dzielnych powstańców czyli z baru U Stacha! wielu z was nie podoba się grafika nie dziwie się (mi też nie ) jednak jest ona stopniowo zmieniana. możliwe że już w przyszłym tygodniu oddam w wasze zacne stopy demko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Grafa jest fajna, tylko tło nie pasuje, bo np. budynki są pozbawione konturów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 UP@ Ale ogólnie może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kartofel96 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Tak, grafa może być, ale dobrze by było użyć jakichś efektów. Możesz wysłać na mój e-mail (rincewind96@gmail.com) kilka obrazków, to przepuszczę je w photoshopie przez jakieś filtry i dodam efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Nie słuchaj kartofla, bo wtedy grafika straci cały klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 tak wiem. Grafika ma właśnie być taka paintowa. Ale oczywiście dodam trochę więcej pixeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 wc'et WTF?? Grafika mnie się podoba ale kolor tego wc'etu (wtf?) jest taki trochę, niepasujący do reszty... Najlepiej narysuj jakiś toi-toi na dole :P PS. Daj więcej oszołomów za kraty, np. binladena :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Daj za kraty przywódców Hezbollahu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 nie ma sprawy. W tym tygodniu wypuszczę demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Panie i nie panie, ladys and dżentelmen,ludzie,ziomy i wszyscy inni oto pierwsze preeeeee beta demko gry sterowanie: strzałki-poruszanie spacja-spray/zamknij odprawę enter-upuszczenie kaszany ctrl+lewo/prawo-strzał z paintball'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XnevaN Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Fajnie wygląda, tylko trochę fizyka nie odpowiada, bo można zahaczyć się o róg... głową. Ale skoro to beta... niech będzie 4/5. Życzę udanej pełnej wersji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 dzięki! A co do fizyki: Właśnie tak jest specjalnie (takie to nie realne jak cała gra) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi