Lidzet Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Powiem krótko potrzebny mi nauczyciel bo z kursów game makera nic nie rozumiem. Jedyny kurs jaki zrozumiałem to twoja pierwsza gra. Reszty nie. Więc potrzebny mi doświadzczony nauczyciel który by mi wszystkow yjaśnił. Kto się zgłasza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 >>Proszę<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Moje gadu jest dostępne dla każdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Masz GG?Moje to 8034079 :) Ale nie zawsze mogę pomóc :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Z jakimiś konkretnymi pytaniami to ci spokojnie wiele osób pomoże. Ale wątpię, żeby komuś się chciało udzielać lekcji i wszystko po kolei tłumaczyć, a nawet jeśli to szybko się tym znudzi. Znam to z własnego doświadczenia. Ale oczywiście w razie jakichś konkretnych problemów, jak coś zrobić to służę pomocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Jeżeli nie macie nic przeciwko to ja również od czasu do czasu bym miał jakieś pytania na GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marker Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Moim zdaniem forum wystarcza ;) GML nie jest aż tak bardzo skomplikowany :) Choć przyznam, że ja sam też uczony byłem :blush: :blush: ale naprawdę, tutaj można liczyć na pomoc od początku :D e: ja niewiele pomogę :) ale gg 5708736 ;d Tak jakby coś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Temu słuzy to forum wsumie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi