Bassmaster Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Pojedynkują się: wszyscy Temat: Gra rytmiczna(muzyczna) chodzi oczywiście o grę typu DDR, Taiko No Tatsujin, Osu itp. po prostu gra rytmiczna. Zasady można zgłaszać jedną pracę -gry odddajemy w formacie *.exe -gry które oddajemy są rytmiczne, więc jak mamy jakąś piosenkę to musimy grać w rytm tej muzyki(niestosowanie się grozi dyskwalifikacją) -można używać grafiki z tych gier, także swoich -przynajmniej jedna muzyka żeby można było zagrać. -mile widziany edytor songów(nieobowiązkowy) Zakończenie: 10 maj 2009 Oceniają: wszyscy(będzie sonda) I żeby nie było tu dawanych gier typu "Dance with Buka"(niektórzy widzieli tą grę) - ona było nierytmiczna do piosenek. NAGRODA DLA ZWYCIĘZCY - ŚCIĄGNIĘCIE WARNA!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Masz pozwolenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 @up: ... Zgłaszam się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Masz pozwolenie? Wiedziałem, że znowu się zacznie, tak jak to było ze mną, pół strony o pozwoleniach, fu.. ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Można pisać we dwie osoby? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Shoker: jasne ze nie, bylo by nie fair :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Ja rzem się te zgłaszam musi być cenzuralne?? ps. w pewnym sensie jak się korzysta z gotowych grafik to je ktoś zrobił czyli już robi się grę we 2 i więcej osob... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 @up: Ktoś stworzył Game Makera, czyli używanie go to jakby robienie gry w 2 i więcej osób :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Gra rytmiczna to takie gitar hiroł, tak? Co przewidujesz za wygraną(np. Umieszczę link do gry w swojej sygnie czy cuś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Jeśli się pan Psychix zgodzi :) To ściągnie warna zwycięzcy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Niech będzie, jeden warn mniej dla twórcy najlepszej gry, jeśli będą przynajmniej dwie i to dobre :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Niestety - żadnych prac grupowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 zgłaszam się :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Nie chcę być zbyt niegrzeczny... Ale... Wrzucę StrangeProgram do tej gry :twisted: (Ci co grają w osu, wiedzą o co chodzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 AHIHIHIHIHI SZATAŃSKA MUZA :] PS. Jeśli było by dla Was za mało czasu na zrobienie gry to mogę przedłużyć :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 A jeśli mam np. gotowy silnik, który robiłem przez 2 dni, to mogę go wykorzystać ? W sumie regulamin tego nie zabrania, a kodu nie jest tam dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Można, byle żeby to był Twój, a nie, że komuś ukradłeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Małe pytanie: czy na utwór wykorzystany w grze trzeba mieć prawa autorskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Zależy czy jest chroniony, ale np. w osu, robią mapy to wszystkich piosenek, więc nie trzeba mieć praw autorskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Co Ty wiesz o prawach autorskich Bassmaster ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 W sumie to moja gra jest już gotowa a że w weekend mogę nie mieć czasu żeby tu zajrzeć to wrzucę ją już dzisiaj ;p To taki klon gry Beat Mania trochę zmieszany z Guitar Hero ;P. Zalecam zapoznanie się z helpem przed przystąpiwniem do gry Link:"Hit The Beat" Screen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Fajna, ale daj obniżanie punktów za źle wciśnięty przycisk, żeby nie było "buton mashu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Czy rytmiczne walenie w klawisze musi być głównym zadaniem projektu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Nie, może być jeszcze walenie w mysz :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Ja bym w sumie chciał coś napisać, ale nie wiem za bardzo skąd wziąść samle :D, jakby co to się zgłaszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Grę zrobić mogę, ale jakoś nie chce mi się mapować songów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 2 minuty temu dostałem SMSa od Bassa, żebym napisał tutaj, że konkurs przedłużony do 21 maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 A no to w takim razie mogę spróbować :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Jestem w szkole, a ponieważ, że w domu nie mam neta to tu piszę. Potwierdzam, że konkurs przedłużony do 21 maja(20 jadę na wycieczkę :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Przepraszam za DP ale muszę powiedzieć, że jeśli do 15:30 nikt nie zgłosi pracy, to bezkonkurencyjnym czempionem zostania Morgo, ktoremu Psychix sciagnie warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi