LolikZabijaka Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Cześć, mam pytanie, chodzi mi o tytuł jednego westernu-komedii jedyne co zapamiętałem z filmu to scenę w której gość chciał posmarować klejem tory kolejowe, ale sam się przykleił, rąbnął go pociąg i jechał na przedzie lokomotywy. Aha, i zapamiętałem jeszcze że w filmie grał Schwarzenegger jakiegoś "nieznajomego". Bardzo proszę o podanie mi tytułu tego filmu, będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ten film to jakiś nowszy, czy w okolicach lat 80-90? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 w okolicach lat 80 - 90, to było coś jak płonące siodła, też komediowy western, aaa przypomniałem sobie ten film nazywa się The Villain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Tylko czemu po polsku nazywa się "Kaktus Jack"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Kaktus Jack to główny bohater, poza tym pełna nazwa filmu to Kaktus Jack - The Villain, a co do filmów, to niedługo VI część życia w bloku 13 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi