Goten22 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Szukałem na tym forum, ale nie znalazłem. Chciałbym żeby pojawiło mi się okienko (może być to GM'akerowe) z możliwością wpisania czegoś i jeśli wpisze tam "01234" to idzie dalej a jeśli się pomyle i wpisze inaczej to dzieje się coś innego. Proszę o pomoc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 GML (39Create) tekst="Jakiś tekst" //tekst do wpisania, czyli ten prawidłowy</span> GML (39Jaki event w ktrym masz to sprawdza) wpisz=get_string('Wpisz tekst','TUTAJ...') //wpisywanie :) if wpisz=tekst { //akcja } Proszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goten22 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Dziękuje, ale do jakiego eventu mam dać to pierwsze, a do którego to drugie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 wszystkie tam gdzie chcesz wykonać tą akcję. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goten22 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Wielkie dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi