Konrad-GM Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Dawno czegoś nie pisałem w GMie, a więc napisałem przykładzik pochodni. Przykład jest dość wydajny, ponieważ pracuje na particlach które są bardziej wydajne niż pisanie własnych systemów za pomocą obiektów ;p. http://www.gmclan.org/up1717_11_Fire.html [GM6] Przykład jest free-for-all, nie trzeba Creditsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 fajne ;) bardzo realnie wygląda itd. 5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Super tak jak kolega wyżej 5 na 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Łał, niezły ten przykład. No no 5/5 bez wachania daje. Jesli nie napisze własnego to zapewne wykozystam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Ładnie wygląda, jest nawet przydatne, opisany kod. Mogę Ci dać 4/5, gdyż jest to proste :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Prostota to raczej zaleta tego przykładu :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi