Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Tytuł: NANI!? Gatunek: Platformówka Opis: Gra polega na skakaniu bohaterem po platformach w górę i zbieraniu niebieskich kulek, może w przyszłości wymyślę coś bardziej twórczego. Ta gra ani nie jest podobna do Mario, ani do Icy Tower (ale już bardziej do mario). Gra jest trochę trudna, uprzedzam co mniej cierpliwych. Grafiki, np. wyskoczni, flagi, itp zostaną zmienione. Gra zawiera: *jeden typ wroga *wyskocznie *3 plansze *menu Download: https://gmclan.org/up4495_4_NANI_demo.html Rozmiar pliku: 520 KB / 1,57 MB (po rozpakowaniu) Autorzy: Programowanie: ja Fabuła: ja Grafika: ja Muzyka: na razie brak Screeny: Pierwsza plansza Druga plansza PS: Ten kto wrzuci screena z ekranu z gratulacjami po przejściu to jest na prawdę dobry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Co to znaczy "Platwormówka"? Nie przejde... :P Grafika=4/5 Grywalność=3/5 Fabuła=x/5 Poziom Trudności=4/5 (4 bo nie można je ustawić...) Pomysł=3/5 (Dużo takich gier było) Menu=4/5 (Ultra Primitive) Razem=(4+3+0+4+3+4):5=18:5=3+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Construct encoutered an error in display engine. the error code was 0x8876086c (an invalid case was made) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Nie wiem czemu tak, mi chodzi i innym też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purepain Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Takie podstawowe pytanko: sprawdziłeś chociaż czy można to przejść :jezor: ? Bo dochodzę do tego momentu http://img412.imageshack.us/img412/5554/beztytuuigu.png i za chu... ekhem, za nic nie da się wskoczyć na następną platformę, może przez przypadek za wysoko ją dałeś :jezor: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 No... Taka jedna platforma jest tak ustawiona że zawsze w nia uderzam xd I za nic nie da się dojść dalej xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ucięty napis GRATULACJE jest na górze. Zbyt proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioGteen Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 doszlem tam gdzie purepain bo nie mozna tam wejsc do hu** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Przeszedłem to sam kilka razy, da się wskoczyc. Wlasnie z tym napisem zauważyłem w czym problem, następnym razem zamiast tekstu powrzucam garfiki, bo wyglada to beznadziejnie, a tak musielibyscie te dwie czcionki sciagnac : http://www.dafont.com/ernest-borgnine.font i http://www.dafont.com/search.php?psize=m&q=helter Wtedy dobrze wyglada @UP: To dopiero pierwsze 3 plansze. Zresztą jedni mówią, że za ch... nie da się przejśc, a inni, że za proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioGteen Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 no bo sie nieda tam wskoczyc :( :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Wystarczy jak się oprze o ściane nadal strzałkę w lewo trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Nie potraficie skakać, da się tam spokojnie dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioGteen Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 no naprawde sie tam nie wskoczyc :D lol,,, a propo trzymam strzalke w lewo to zlatuje nadol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Oto filmik jak to przejśc, sory za niskie fpsy, ale ten program do nagrywania strasznie zamula, a do tego ten laptopo jest slabiutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioGteen Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 dzieki juz umiem dalej przejsc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Heh :D I co, przeszedłeś całą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioGteen Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 nie bo trudna i szybko sie nudzi tak jka mowili bonusy daj :) edit:ale niezly pomysl :D edit2:5/5 :D edit3:znalazlem bug'a w pewnym momencie nie da sie skoczyc w 1 planszy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dzięki, popracuje nad bonusami, ale nie wiem dokładnie co mógłbym dodac, jakby ktoś chciał pomóc. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioGteen Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 to wyzsze skoki jak zlapiesz bonusa ,zrob punkty , i bonusy ktore dodaja wiecej punktow i zrob zeby bylo 5 plansz, i 6 plansza to bedzie bonusowa i bedzie na czas 6 plansza np.3 min. i i na punkty i jezeli znasz 39dll to zrob zeby byl w necie ranking z bonusowego levelu :D Ps:to nic w zwiaku z tematem ->>Zostane ninja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 :D Super skoki, itp. dodam, już mam pomysł na jedną fajną umiejętnośc. Leveli będzie prawdopodobnie więcej w pełnej wersji niż 6. Punkty będą się naliczac i wyświetlac po każdej misji. A z czasem to lepiej medale niż ograniczenie czasowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioGteen Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 no to np. musisz zebrac 40 lub wiecej punktow i w jakim czasie sie zmiescisz to w poszczegulnych czasach inny medal np. 1:00 - 2:00 =brazowy 0:30 -1:00 = srebrny 0:30 | i w dol zloty :) $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja bym zrobił jeden naprawdę wielki poziom zrobił w którym byś mógł skakać poza poziomami głównymi i w miarę jak będziesz nowe zdolności odkrywać/zdobywać będziesz mógł coraz dalej w tej mapie przejść, odkrywając jakieś dodatkowe jeszcze bonusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Nie wiem, co w tej grze jest takiego trudnego... ;/ Ostatni level najlepszy :P Dodaj jakieś urozmaicenia, bo teraz to to ubogie jest strasznie... Ai, i daj możliwość wyłączenia fullscreena ;P Coś jeszcze miałem napisać, ale już nie pamiętam co. 6/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioGteen Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 cos ci sie z gta san andreas kojarzy, lepiej male plansze ale po prostu rozne aha teraz do anty zrob przeszkody wieksze i ze np po 2 lub 3 poziomach zrobic walke z jakims bossem i piesciami mozesz go bic ok jakas arene i z nim walczysz :) tak co 3 poziomy :D edit :odpisz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 @Up: Idiotyczny pomysł. Ed: Sory, szczery jestem... ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioGteen Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 nie to nie... ale jednak moze bez tego mojego pomyslu :)... dobra nie chce mi sie juz myslec nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Urozmaiceń będzie dużo, później inni przeciwnicy, przeszkadzajki, pomagajki, inne plansze, itp. Np. podwodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja bym jednak skupiłbym rozgrywkę na skokach i tym śmiesznym rozpędzaniu, bo czegoś podobnego chyba nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja bym jednak skupiłbymSory, musiałem... :) A jak chcesz rozbudować skoki :P ? Ja skończyłem tą grę głównie dlatego, że wiedziałem, że są 3lvle... Gdyby leveli wyglądających tak jak pierwsze dwa było 20, nie wiem, czy chciałbym ją kończyć... :P I wprowadź do tej gry trochę dynamiki, no bo cóż, niezbyt to "normalne" jest, jeśli mogę sobie w środku levelu stanąć na platformie jakby nigdy nic... ;/ W ogóle, rozgrywka jest mało dynamiczna - jedynie powolne, spokojne skakanie z platformy na platformę, uważając, aby nie spaść przez ten zarąbisty ruch platformowy ;P Choć z drugiej strony, wolę to, niż kolejnego Ice Towera, także lepiej skup się na ciekawych levelach, i jakiś drobnych urozmaiceniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi