Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Tytuł: NANI!? Gatunek: Platformówka Opis: Gra polega na skakaniu bohaterem po platformach w górę i zbieraniu niebieskich kulek, może w przyszłości wymyślę coś bardziej twórczego. Ta gra ani nie jest podobna do Mario, ani do Icy Tower (ale już bardziej do mario). Jutro, albo jeszcze dziś wrzucę betę to sami zobaczycie. Gra jest trochę trudna, uprzedzam co mniej cierpliwych. Link do bety: https://gmclan.org/up4495_4_ab6759394b.html . Grafiki, np. wyskoczni, flagi, itp zostaną zmienione. edit: podmieniłem na link do nowej wersji. Autorzy: Programowanie: qanaroo Fabuła: qanaroo Grafika: qanaroo Muzyka: Na razie brak Screeny: https://gmclan.org/uploader/4495/screen_2.png https://gmclan.org/uploader/4495/screen_1.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Będzie jakaś fabuła czy coś? Czy takie bezsensowne skakanie? Po screenach mało widać jedynie, że grafika jest na średnim poziomie EDIT: Zagrałem i muszę przyznać, że faktycznie jest trudnawa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zmiejsz nieco przyśpieszenie gracza PONIEWAŻ WPADŁEM RAZ CZY DWA NA KOLCE, oskryptuj to i dodaj np. ostrzeliwujące gracza wieżyczki albo inne helikoptery PONIEWAŻ WTEDY GRA BĘDZIE ZAJMUJĄCA I CIEKAWA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 W drugiej planszy dodałem już przeciwników, nie będzie żadnych helikopterów i wieżyczek, bo nie oto chodzi. Będą inne przeszkadzajki. Piszcie co jeszcze poprawić. Będzie ciekawiej w pełnej wersji, to tylko beta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Bez wieżyczek ani helikopterków NIE BĘDZIE PRESJI CZASOWEJ I GRA BĘDZIE SERIĄ PRECYZYJNIE WYKONYWANYCH SKOKÓW. Może dodaj ograniczenie czasowe albo zdobywane medale za pokonanie trasy w określonym limicie czasowym? GRA BYŁABY DYNAMICZNIEJSZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Jeśli chodzi o grafikę i sterowanie to nawet ok, ale wymyśl jakiś sens tej gry, bo samo skakanie nie wystarcza :P Dodaj jakieś fajne bonusy, wprowadź przeciwników itp. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Przeciwnicy już są, ale jeszcze nie uploadnąłem. Z limitem czasowym się coś pokombinuje. Bonusy będą zliczane. A przeciwnicy na innych planszach będą, więc nie będzie czegoś takiego jak "seria precyzyjnie wykonywanych skoków" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Co to są platwormy? Jakaś hybryda platformy i robala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dobra, nie wydziwiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Nowa wersja, jeśli przesadziłem z jeżami w drugiej planszy to piszcie. https://gmclan.org/up4495_4_ab6759394b.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Nie wiem czy PRZESADZIŁEŚ Z JEŻAMI W DRUGIM ETAPIE, bo sfrustrowałem się już na pierwszym. Poziom trudności jedni zaliczą na plus, jedni na minus (każuale). ŁADNA, KLIMATYCZNA OPRAWA GRAFICZNA bardzo grę ratuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Nie wiem, czy zmniejszyć poziom trudności, w każdym razie jak już się wypracuje technikę to nie jest tak trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Nie, lepiej nie zmniejszaj trudności. Przy grze trzeba się trochę pomęczyć. Chociaż ślisko jest, nie powiem. :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 W drugiej planszy już nie tak bardzo, niedługo dam demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Po pierwszym poziomie naprawdę fajnie się skacze. Zrób takie rzeczy jak np. skakanie po platformach w celu nabrania szybkości i przeskoczenia przez pół planszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Jak w Icy Tower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Nie do końca, ale coś w tym stylu. O, przypomniałem sobie... :P Trochę denerwujące jest to, że nasz bohater zawsze skacze na jedną wysokość. Powinniśmy mieć nad tym kontrolę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Nie do końca na tą samą szczerze mówiąc, ale może dorobię double jumpa, np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ehh, jak Stasiu i Wojzax mowia zxe gruwalna gra to musi byc niezla. Ale mi wyskakuje bug ze chce Augustowy update DirectX, a Microsoft jest zbyt dobrze zabezpieczony :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Można z dobre programy ściągnąc czy jakoś tak, wystarczy w google wpisac Directx End-User Runtime August 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi