szpaq99 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 potrzebuje jakiegoś ludka do platformówki. Który ma :\ Animacje wspinania się po drabinie Bicia się (czyli jakieś uderzenie z pięści albo kopniak) chodzenia skakania pchania skrzynki Graficzki nie muszą być wasze chodzi mi tylko żeby ktoś je znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Ale powiedz jak ma wyglądać dokładnie xd Bo nie wiem co dokładnie zrobić... A kredki dostanę? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 kredki dostaniesz narazie byle ludzik bo narazie pisze mój silniczek platformóki na koniec grafika , ale myślałem że ktośmi znajdzie , a nie zrobi to musi być jakby coś jak mario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Lol, chyba lepiej jakby zrobił, niż cudze brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopek Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Znalazłem ogromną zbiór obrazków z gier na NDS'a. Tam jest mnóstwo platformówek jeśli będziesz miał czas to znajdziesz to o co ci chodzi, bo ja nie wiem jaka to ma być platformówka. Oto link http://sdb.drshnaps.com/SpritesDS.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Tylko bijatyke robić z tymi grafmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 ej ja chciałęm tylko grafe którą wymieniłem a nie od razu do bijatyki w yej grafie co mi dałeś jest tylko chodzenie i bicie : a ja chciałęm: skakanie wspinanie się po drabinie i przchanie przedmiotu np skrzynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Na pewno wszystkie przejrzałeś, że wiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 tak kto mi da linka do czcionki Refluxed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 http://czcionki.joe.pl/sciagnij/refluxed.html Mam nadzieje to :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 tak to to EDIT: sorry za tamto co napisałem z tymi sprajtami co napisałem że wszystkie obejrzałem dopiero mi się strona wyświetliła i są miliony ich tam wieczorem poszukam sobie ale jeśli komuś się chce to niech poszuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 sprawdziłem wszystkie sprity u dupa nie ma tych co potrzeba edit: sorki zamiast edytuj dałem odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 A mogę zrobić zwykłęgo stick mana który: # Animacje wspinania się po drabinie # Bicia się (czyli jakieś uderzenie z pięści albo kopniak) # chodzenia # skakania # pchania skrzynki ????????????????????????????????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Masz TU stickmana który: # ma animacje bicia się (nogami i ręką) # potrafi skakać # chodzi # wspina sie po drabinie # pchanie skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Faktycznie, szukałem w tej bazie danych i znalazłem obrazki spełniające tylko 4 z twoich pięciu punktów, ale z mario i kirby'ego. :mellow: PS: Pivot18 śmieszne te stickmany zrobiłeś ^_^ (bez urazy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi