trolu122 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 robie gre strzelanke i chciałbym jakoś ładnie zrobić efekt smierci przeciwnika, można w jakis latwy sposób zrobic takie bezwładne zwłoki? chodzi o to ze jesli np przeciwnika zabije przy scianie to on opiera sie o nią i obsówa sie po niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Kamera ? Top down ? 3D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 (edytowane) W 2d, 3d? e:ale ja powoli pisałem te 10 znaków Edytowane 22 Kwietnia 2009 przez Makary155 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 widok z boku platformówka, i chciałbym zeby w miare estetycznie to wyglądąło zeby gra byla po prostu przyjemna i nie wiem jak to rozwiązać, bo animacja to troche sztywno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Jakiś szkielecik i zmieniać pozycję odpowiednich części ciała tak żeby powstała płynna animacja i żebyś dostał taki efekt jaki chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 GMPhysics? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 no własnie chodzi mi o cos prostszego niz GMP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi