g-Enjoy Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Są jeszcze jacyś beta-testerzy na forum prócz mnie? Moglibyśmy sobie pograć. Jeśli nie, zapisujcie się :P http://beta.battlefield-heroes.com Mi już się instaluje :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Beta tego miała być już w zeszłe wakacje >_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Mam klucz do bety, ale jeszcze nie podoba mi się ta gra. Wolę TF2. Czekam, aż zrobią coś, żeby ta gra była ciekawsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 To w wakacje nie miała być już pełna wersja? :P W każdym razie zarejestrowałem się :) Może pogramy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Mam klucz do bety, ale jeszcze nie podoba mi się ta gra. Wolę TF2. Czekam, aż zrobią coś, żeby ta gra była ciekawsza. Szczerze powiem, że mi się BF bardziej podoba niż TF2 :P Jest sklep, punkty, ulepszenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ten BF niczym się nie różni praktycznie od starych BF poza grafiką. A jak dla mnie te "sklep, punkty, ulepszenia" to tylko na minus dla tej gry, bo jak gram w FPS to chcę porządnego FPS, a nie jakieś MMO. A inna sprawa, że strasznie mało rozbudowana jest ta gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Mam klucz na bete ale kompletnie mi się to nie podoba bo przesadzili z mikrotranzakcjami... bez prawdziwej kasy mozna z ciuchów kupić tylko sweter O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 W maju jest open beta, ale po zamkniętej becie powiem tylko tyle: Nie zawojuje to świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Mam klucz na bete ale kompletnie mi się to nie podoba bo przesadzili z mikrotranzakcjami... bez prawdziwej kasy mozna z ciuchów kupić tylko sweter O.o Mylisz się :P @Marmot: Czymś jeszcze się różni, jest darmowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 A mi od rana nie dochodzi e-mail z kluczem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 @g-Enjoy: To czy coś jest darmowe czy nie, to ma najmniejsze znaczenie. Najbardziej popularne na świecie gry multiplayer darmówkami nie są :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Naklys, naucz się angielskiego, ew. czytaj to co Ci pisze na stronie. E-Mailów teraz nie wysyłają, czekają do następnej bety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 @Nakyls - Bagno miesiac czekal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 @g-Enjoy A jeżeli mogę zapytać co można kupić oprócz swetra z ciuchów? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 @up Z tego co pamiętam to też spodnie, okulary etc. Ale jak wiadomo ci którzy kupują za rl kasę mają staty +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 to czemu u mnie wszystkie przedmioty oprócz swetra są oznaczone złotym pieniazkiem a nie tym srebrnym ktore sie w grze zdobywa? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 to czemu u mnie wszystkie przedmioty oprócz swetra są oznaczone złotym pieniazkiem a nie tym srebrnym ktore sie w grze zdobywa? :( Nie wiem co u Ciebie nie tak hehe :D Ja mogę kupić nowe bronie, widgety i inne duperele. Z tym, że Valor Points zbiera się dłużej niż kupuje Battle Funds :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 A mi nie pasuje klimat. W BFie ceniłem olbrzymie mapy i skok ze spadochronem w pustkowie. Desanty na wrogie bazy. Ale z namiastką realizmu, a nie z bajkową oprawą. Niestety, BF 1943 też idzie w tym kierunku. Jak zobaczyłem na gameplay'u wielką czerwoną otoczkę wokół samolotu wroga i usłyszałem o nieskończonej amunicji, ochota do gry mi przeszła. Ja odpadam i czekam na Operation Flashpoint 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja mogę kupić nowe bronie, widgety i inne duperele no ja też ale wszystkie pierdoły okularowe,czapkowe,paskowe,koszulkowe i spodniowe sa za Battle Funds :< kompletnie nic za valory (no oprócz swetra i kilku par spodni...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 no ja też ale wszystkie pierdoły okularowe,czapkowe,paskowe,koszulkowe i spodniowe sa za Battle Funds :< kompletnie nic za valory (no oprócz swetra i kilku par spodni...) Tak się składa, że mogę wszystko za valory kupić. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 to moze ja o czyms nie wiem ale jak zamiast srebrnego krązka w rogu itemu jest złoty to tez go moge za valory kupic?; > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 to moze ja o czyms nie wiem ale jak zamiast srebrnego krązka w rogu itemu jest złoty to tez go moge za valory kupic?; > LOL jakiego krążka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Naklys, naucz się angielskiego, ew. czytaj to co Ci pisze na stronie. E-Mailów teraz nie wysyłają, czekają do następnej bety. Nobody, naucz się pisać NIE Naklys tylko NAKYLS ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Złoty Krążek(BattleFunds) ^ Srebrny Krążek(Valors) ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Mail mi nie dochodzi na o2.pl :s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Kurde powtarzam ze Bagno miesiac czekal. Widac na razie miejsc nie ma, czytajcie uwaznie wiadomosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Nudny ten bf. Spodziewałem się czegoś większego. Zanim to się rozkręci, zanim kupimy jakieś przedmioty, nowe karabiny to można umrzeć z nudów. Mały fail ze strony dice :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi