g-Enjoy Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Postawiłem serwer Almory na swoim piecu (Celeron D 3,2ghz @ 4,1ghz, 2GB DDR) na łączu 2048/1024 (Czyt: DL - 2048kbps, UP - 1024kbps). Serwer stoi bez ustanku, ew. jakieś miałe przeniesienie na lapka z dwurdzeniowym CPU w noce ;p a-scape.no-ip.org (Domyślny port) E: Gah, głupi router ;[ Zaraz się dogrzebię. E2: Solved, można grać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Nie, dalej problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Nvm that, głupi router ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Nvm that, głupi router ;/ Nie przekierujesz portów ot-tak, bez żadnej wiedzy informatycznej :* Tu trzeba profesjonalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Nie przekierujesz portów ot-tak, bez żadnej wiedzy informatycznej :* Tu trzeba profesjonalności. Przekierowałem już porty, paniczu. Ale ten router ma problemy. Do gry można dołączyć, ale stworów nie ma i wywala. Nie waż się tego nigdy powiedzieć co do mojej osoby (pogrubione). Wg. mnie DMZ starczy, też Ci wiedzy potrzeba :* http://imgkk.com/images/3s8s1oh4.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Nie waż się tego nigdy powiedzieć co do mojej osoby (pogrubione). Nie masz żadnej wiedzy informatycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Przekierowałem już porty, paniczu. Ale ten router ma problemy. Do gry można dołączyć, ale stworów nie ma i wywala. Nie waż się tego nigdy powiedzieć co do mojej osoby (pogrubione). Wg. mnie DMZ starczy, też Ci wiedzy potrzeba :* http://imgkk.com/images/3s8s1oh4.png Lol noob. Myślisz, że wszystko umiesz i jesteś bogiem komputerów? Wypier :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Lol noob. Myślisz, że wszystko umiesz i jesteś bogiem komputerów? Wypier :D Tak jestem bogiem komputerów, a Ty jesteś moim sługą, mwahaha! @Yoda: Ależ ja mam wiedzę, znam noobologię :) Tak mówiąc już poważnie. Ghost, ze spamowymi tekstami wy*******j na forum, które pozwala pisać głupie posty. E: Gah! Przez Ciebie wylałem sos na klawiaturę ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Nie masz żadnej wiedzy informatycznej. Ghost, ze spamowymi tekstami wy*******j na forum, które pozwala pisać głupie posty. GMClan. Valhalla. Your argument is invalid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 To że to jest Valhalla, to nie znaczy, że można bezkarnie spamować. Jak się nie uspokoicie, to zaraz będzie po blokadzie na tydzień, zwłaszcza dla ghosta za prowokacje. Wracamy do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 g-Enjoy odblokowałeś pewnie tylko port tcp a trzeba jeszcze udp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 g-Enjoy odblokowałeś pewnie tylko port tcp a trzeba jeszcze udp. Aha :D No dobra, też się poprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 To hostujesz w końcu tą Almore czy nie?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Hostuję, hostuję :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ok to loguje z nickiem PlayBoy :D @edit Konekszyn Failed ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi