mallo Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witam! W tym temacie możecie publikować swoje piosenki i pieśni. Użytkownicy będą mogli oceniac swoje pieśni nawzajem. Nie można oceniać swojej pieśni. Dodawać piosenki można pod pewnymi regułami: 1. Piosenki nie mogą posiadać wulgaryzmów. 2. Piosenki nie mogą być kradzione. Piosenki trzeba wymyślić samemu lub samej! 3. Piosenki mają mieć co najmniej trzy zwrotki. 4 .Piosenki muszą być zrobione w całości. 5. Piosenki które nie mają nic ze sobą wspólnego typu: "Lalalalalalaaaaa! Moja lalka jest pięęęęęęęęęęęknaaaaaa! Moja babcia nie myje zębów! A nie, ona nie ma zębów...( :crying: ) Tojużkoniecmojejprzepięknejpieśniiiiiiiiii!!!!!!!"" Będą usuwane. ""Piosenka o wieczorze. Słońce już zaszło, skończył się dzień, jestem padnięty, jak zdechły pies. Na dworze ciemno, jak w zamku hol, Na dworze burza, wali w mój dom. Widzę przez okno, że pada grad, Ja skaczę z okna, lecę jak ptak. Księżyc oślepia, oczy me, Nie wiem dlaczego, ja walę się. Meteor leci, wprost na mój dom, Chowam rzeczy przed eksplozją. Latarnie święcą, tam na wasz dom, A nie na morze, promy walą w nią. Drzewa rosną przecież w nocy, Kiedy nie patrzy, nikt nieznajomy. Bandyci chodzą, po nocach, Walą z znienacka, ludzi jak was. Kiedy jest ranek, o kiedy jest? Ciemno to noc, jasno to dzień."" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Nie napisałeś o tym że tylko można się wypowiadać z gotową pięśnią,więc ocenie twoje dzieło krótko: Bardziej mi to przypomina wiersz,zresztą niekiepski. Czasem rymy dobijają niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 lalalalaaaaa moja babcia jest pięknaaaaaaaa! Moja babcia myje zęby chociaż ich nie maaaaaaa! Tojużthenddddofmaaajjsongggggg!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 lalalalaaaaa moja babcia jest pięknaaaaaaaa! Moja babcia myje zęby chociaż ich nie maaaaaaa! Tojużthenddddofmaaajjsongggggg!! Nienawidzę cię za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 gmclan: portal dla twórczych inaczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Ten temat, Jest jak wiele innych, kolejny spamerski, który pewnie wyląduje w koszu. Jak ci się mallo nudzi, to idź na dwór pograć w piłkę, a nie syfisz na forum, jakimś tematem ze złym nazewnictwem. The End Dziękuje za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Valhalla jest offtopem mallo noobem jest ide se za płotem open the chest. Topic do zamknięcia mallo w niepamięcia The End Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Valhalla jest offtopem mallo noobem jest ide se za płotem open the chest. Topic do zamknięcia mallo w niepamięcia The End Co ma do tego chest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Valhalla jest offtopem mallo noobem jest ide se za płotem open the chest. Topic do zamknięcia mallo w niepamięcia The End Fajna piosenka! 7/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Co ma do tego chest? Musiałem jakos zrymowac z jest xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Kolejny zbędny spamtopic. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi