Pablo-GM Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witam, Ogladalem ostatnio ciekawy film , wydaje mi sie ze na tvp2 byl to horror :) Na jego podstawie chce zrobic gre w Stasiowym stylu :) Jesli jest ktos chetny to prosze tu zamieszczac roznego typu grafy (otoczenie itp.) Zeby rozmiar byl jasny zalaczam bohatera : Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Eh i teraz po almorze i aliensach zrobi się moda na horrory z grafiką a'la Stanisław. Dajcie spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 To będzie jeszcze gorsze, bo MMO zrobić może każdy, a rozwalonego umysłu Stasia nie ma nikt :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 To będzie jeszcze gorsze, bo MMO zrobić może każdy, a rozwalonego umysłu Stasia nie ma nikt :3 Nie kazdy ;p Dawac grafy nie marudzic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 To nie jest stasiowa grafa. To jest brzydki pixelart. Grafika, jaką wykonuje Japanstache do swojej gry to zupełnie coś innego -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Tylko Stasiu może robić stasiowe grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Flaque to zrob dla mnie flaqowe :D Bo robisz podobne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Lol, TVP2 i horrory. Fabułę pokaż to może nawet ja coś narysuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zakładam występowanie grupki nastoletnich przyjaciół i opuszczonego budynku. Noth* special. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Grupka przyjaciół - dużo animacji. Na mnie nie licz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Film pt.''Ciemność'' chodzi mi glownie o grafiki do domu i jakis drewniany bg :) Pozdro PS co do animacji to sam je robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Nie wyobrażam sobie tego stylu :( Więc nie pomoge. A szkoda bo nie mam nic do roboty... ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Chodzi Ci o: Amerykańska rodzina przeprowadza się do opuszczonej od 40 lat posiadłości w Hiszpanii. Wkrótce jej członkowie zaczynają zachowywać się bardzo dziwnie, co doprowadza do rozpadu więzi między nimi. Córka, Regina wie, że wpływa na to atmosfera nowego domu. I coś (ktoś?), co (kto?) zamieszkuje ich dom razem z nimi. Fabuła trochę jak w "Sierocińcu", Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 No ja gre bede opieral tylko na tym domu i dziwnym zachowaniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Wracaj Stasiu, nie będzie grupki, tylko jeden bohater. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi