Phoenix Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witajcie, a więc kupiłem sobie dzisiaj fife 09. Sprawdzałem wymagania wszystkie spokojnie spełniam, instaluje gre włączam mecz a tu dupa. Jedynie co widze to cienie zawodników, nie ma modeli. Co zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Usterki takie mogą wynikać z nieprawidłowego skonfigurowania ustawień graficznych gry lub używania przestarzałego sterownika karty graficznej. W celu rozwiązania tego problemu wykonaj następujące czynności: -Sprawdź swoje ustawienia grafiki -Zaktualizuj sterownik swojej karty graficznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Readme.txt rox... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Staram się jak mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 A gdzie mogę sprawdzić ustawienia swojej grafiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 W grze, Opcje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witajcie, a więc kupiłem sobie dzisiaj fife 09. Sprawdzałem wymagania wszystkie spokojnie spełniam, instaluje gre włączam mecz a tu dupa. Jedynie co widze to cienie zawodników, nie ma modeli. Co zrobić? Idź do sklepu w którym ją kupiłeś, powiedz, że ci nie działa i domagaj się zwrotu pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zmieniałem wszystkie opcje na minimun ale to nic nie pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zaktualizuj sterowniki. Moze sie okazac ze masz niekomtablabla karte kraficzna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi