Egzekutor Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam!! Potrzebuje grafiki jeepa wojskowego Rzut:Top down Wymiar: 100x170 (mogą być podobne np. 120x200) Kolorystyka:Najlepiej pocieniowany brązowy lub zielony ale mogą być też inne kolory Dziękuję za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Napisz w googlach jeep sprites :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Ja na tym obrazku jeepa nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 lol, gdzie tu jest jeep ? Może i jest ale cywilny (chociaż to chyba też nie jeep) a ja chce wojskowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Z moich graf wyjąłem tylko to: Niby Humvee, mam nadzieję że podobny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Za mały i za jasny kolor ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Przecież sam możesz namalować :) Poszukaj szkicu gdzieś w google i namaluj, nie każdy ma talent, ale każdy umie malować ;) . A jak komuś nie będzie się podobać to powiedz (napisz :P ) "nie mam talentu" i tyle. Ja tera sam maluje, nawet jak będzie do dupy, jeśli ja maluje to nie obchodzi mnie to co ktoś sobie myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 MASZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 hmmmm. no nawet ale czy ma ktoś lepszy ? Dzięki Wojzax EDIT: Tiger teraz to pojechałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi