Matizam7 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Potrzebuje troche grafiki do gier. Na razie potrzebuje: - kabli (szerokość 15-20 pxl, poziomy albo pionowy obojętne) - kula w png lub gif która wygląda jak w 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Więcej szczegółów! :confused: Rozmiary, kolory, perspektywa itp. Bo jak dla mnie to równie dobrze mogę ci dać coś takiego: kula: kabelkawałek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Pokaż screen twojej gry. EDIT: Setny post! :P Offtop. Warn +1. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Kula ma mieć rozmiary 96x96 i kolor żółty, perspektywa obojętna. Kabel jak kabel: szary. Nad grą pracuję więc screenów brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Kulka Może byc? Zaraz zrobie kabel e: jak się podoba to chcę credits :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 jak się podoba to chcę credits :) Nie rozśmieszaj mnie! Za zwykłą kolkę i walec w Cinema 4D? Toż to dwa durne przeciągnięcia myszą - 20 sekund roboty łącznie z włączaniem programu :/ Zamiast creditsów to ja bym ci za to mógł najwyżej kopa zasadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Nie rozśmieszaj mnie! Za zwykłą kolkę i walec w Cinema 4D? Toż to dwa durne przeciągnięcia myszą - 20 sekund roboty łącznie z włączaniem programu :/ Zamiast creditsów to ja bym ci za to mógł najwyżej kopa zasadzić. Platyna...Praca jest nieważna ;d Zrobiłem co chciał i chce credits. Jak oceni tak jak ty - nie da credits - tyle, Koniec gadania ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Nie widzę by w pierwszym poście oferował creditsy. A w takim razie domaganie się ich za coś takiego jest po prostu śmieszne i bezczelne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 No cóż. Może i jest śmieszne i bezczelne. Miałeś rację że nie oferował creditsów w 1 poście. Ale każdy może zmienić zdanie i nie liczyć się z twoim. Tu chyba mam rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 ERA WIRUSóW - ||||||||||||||||||| 2% Aktualnie pracuje nad: Menu, pierwsze misje, niektóre grafiki... Na razie potrzebuje: - kabli (szerokość 15-20 pxl, poziomy albo pionowy obojętne) - kula w png lub gif która wygląda jak w 3D Jak nie potrafisz narysować kabla albo kuli, nie wiem za jaką grafikę Ty się bierzesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Targnięty nagłą chęcią niesienia pomocy bliźnim, wykonałem coś takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Jak nie potrafisz narysować kabla albo kuli, nie wiem za jaką grafikę Ty się bierzesz. Po prostu chciałem zobaczyć co inni mają do zaproponowana A co do credits to mam system: kto pomoże najwięcej dostanie kredki (nie mówie że ten kto da 1 grafę nie dostanie nagrody ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 A co miałoby być tą enigmatyczną "nagrodą"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 zobaczy się :) a grafiki niezłe. tylko jakbyś zrobił taką żółtą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 thix piękne :] POŁĄCZONO : potrzeba kabla - szerokość (kabla nie grafiki) 10 px na 96 px długości (pozimoy) w kwadracie 96x96. kolor - szary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Dokładnie taki o jaki prosiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Piękne (o ile kabel może być piękny :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Serio? Jak chcesz to mogę ci jeszcze coś zrobic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 potrzebuje zwiniętą kulkę papieru. rozmiary 20x20 px. jakby można to żeby była animacja jak się obraca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Zrobię może dzisiaj jak już będę miał kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 temat zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi