Maximal Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Głosujemy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 "liga 24" "tematów 100" :P czemu nikt tu nic nie pisze ? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A kto ma tu pisać skoro wszystko się odbywa nie na forum tylko na stronie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Można komentować nasze wybory :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 To ja wybrałem "Wodny Ufo" bo mnie ujęła nazwa :) Gra jest beznadziejna, nic się w niej nie robi poza bezsensownym klikaniem, ale nie wiedziałem co wybrać. P.S. Przepłyną ktoś całe "okrążenie" w mojej grze? Ktoś miał jakąś sensowną liczbę punktów? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 długo nie grałem w twoją (z 5 minut) ale fajnie wykonana :P Gra jest beznadziejna, nic się w niej nie robi poza bezsensownym klikaniem W mojej to nawet nie trzeba klikać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 taa, 150 i skucha :] BTW Cholibka, spóźniłem się (no kwa wogóle nie patrzyłem na ten temat forum) a miałem taki fajny pomysł..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Mówi się brudno. Gra Platyny jako jedyna ma jakąkolwiek grywalność. Coś ta liga trochę na psy schodzi, raz na temat pojawi się ktoś, kto nie zrobi gównianej gry, w którą nie da się grać, a jej robienie zajmuje 30 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi