Paqoo Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Tak wygląda gierka. http://images.mmosite.com/photo/2007/01/04...aToL2i3iV5W.jpg Strona gry: http://gunbound.softnyx.net/ Opis gry: "Gra przypominająca Wormsy. Rozgrywka toczy się przy użyciu jednoosobowych pojazdów wojennych (o nazwie Mobiles) kierowanych przez jednego gracza. W zależności od regionu należy wykorzystać odpowiedni wehikuł, odpowiedni pancerz i broń. Twórcy zadbali również o zmienne warunki zewnętrzne - takie jek grawitacja czy atmosfera, co ma duży wpływ na toczące się pojedynki. Gracz, który nie weźmie wszystkich wspomnianych czynników zewnętrznych pod uwagę, szybko przegra." cvr.pl Minimalne wymagania PIII 800 MHz PROCESOR, 128 MB RAM, 32 MB VIDEO CARD Moje konto: <dodam później więcej info> Cena: do uzgodnienia (może być doładowanie telefonu) lub przelew :) Jeśli jesteś z Chełma mogę się z Tobą spotkać i dokonać handlu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Regulamin gry zezwala na sprzedawanie kont? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Win %: ====== Total 22%(194 win 670 lose) By Map Meta Mine 31% Miramo Town 17% By Mobile JD 24% ADUKA 29% Average damage : ============= 187.1635 Gold: ==== 46752 Ranking: ====== 6125 GP Regulamin gry zezwala na sprzedawanie kont? emot11.gif Jak jestes taki ciekawski to sie sam tym zainteresuj i poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Jak jestes taki ciekawski to sie sam tym zainteresuj i poszukaj. To leży w Twoim interesie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Mało kasy jak na tyle rozegranych potyczek. Masz jakiś ekwipunek tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Staty też niezaciekawe. Zaledwie 22% wygranych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Jak się umie grać to można nadrobić :) Mam ekwipunek, nawet nie taki zły. Jeśli chodzi o "To leży w Twoim interesie" To ja nic nie muszę :) Komuś tak mocno zależy niech sobie sprawdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Ach to dorosłe podejście do wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Konta do tej gry są płatne, że tak wszyscy mają się na to twoje konto rzucić i sobie nadrabiać? ;x Btw: "Jaki chleb pan poleca?" "A sprawdź sobie pan sam, ja tu nic nie muszę, ja tu tylko sprzedaję" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Jak się umie grać to można nadrobić :) Mam ekwipunek, nawet nie taki zły. Jeśli chodzi o "To leży w Twoim interesie" To ja nic nie muszę :) Komuś tak mocno zależy niech sobie sprawdza. To Ty chcesz sprzedać konto, i to leży w Twoim interesie by sprawdzić czy ToS na to pozwala, czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 I co jeszcze? Nie pasuje to idźcie spamować do innego tematu. Konta można sprzedawać. Nie wyszukałem o tym informacji w regulaminie użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Hahaha, od kiedy dopytywanie sie o informacje to spam : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jeżeli miałbym kupić konto w darmowej grze, gdzie statyki wygranych meczów wynoszą zaledwie 22%, a byłbym dobry w tą grę to więcej czasu zajęłoby mi nadrabianie tych statystyk niż stworzenie własnego i granie od zera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Dobrze panie filozofie. Winszuje i składam głębokie pokłony z uśmiechem na ustach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dobrze panie filozofie. Winszuje i składam głębokie pokłony z uśmiechem na ustach. Słuchaj, może w końcu Ty przestaniesz filozofować? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Po prostu WIESZ ze nikt tak slabego konta tobie nie kupi, lecz dalej im wciskasz ten shit i sie obrazasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Sprzedam konto na gmclan,ponad 100 postów,0 warnów,dwie gwiazdki i żadnych wrogów. Piszcie na gg:9669966 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zapomniałeś o cenie ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 O, to już wiem, jak zarabiać. Wejdę na byle jaką grę online, zrobię se konto, zagram trochę, a potem to badziewne konto opchnę jakiemuś frajerowi, wyjaśniając, że "jak się umie grać to można nadrobić". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 He-he. Ja nikogo nie zmuszam. Żeby nabić sobie taką rangę i nazbierać tyle kasy, przedmiotów trzeba trochę popracować. Każda praca powinna być doceniona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Grałem swego czasu koło miesiąca i mam też 40k kasy ale 38% wygranych (nie jest to powalający wynik), a ranga jaka? Tak z ciekawości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Mam 6125 GP. Zobacz na Softnyx.net ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Na którym lepiej grać, softnyx czy ijji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Softnyx jest ok mają game guarda :D Nie słyszałem o ijji, ale brzmi jak słowo po chinsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi