MateS Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Tytuł: Kuleczka Gatunek: Pościgowa (?) Opis: W grze praktycznie nie ma fabuły. Poruszamy się niebieską kulką i uciekamy przed zielonymi. Naszym zadaniem jest dotknięcie żółtego kwadratu. Jako, że to moja pierwsza gra w GM'ie nie jest zbyt rozbudowana. W niedalekiej przyszłości postaram się dodać więcej poziomów i opcji. Miłej gry :). Download: Sendspace (klick!) GMC Uploader (klick!) Rozmiar pliku: 2,41MB - sendspace 1,22MB - GMC Uploader Autorzy: Programowanie: MateS Fabuła: (brak) MateS Grafika: MateS Muzyka: (brak) MateS Screeny: Menu (klick!) 1 poziom (klick!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Gra wyjątkowo krótka. Nie ma w niej praktycznie nic! Jednak nie jest to zabugowane gówno jak to często z pierwszymi grami bywa, a i grafika prosta, a miła dla oka więc jestem skłonny wystawić 2/5 :) EDIT: Tylko uatrakcyjnij jakoś rozgrywkę bo tu się kompletnie NIC nie dzieje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zbyt grywalne to to nie jest, ale uwierz mi, widziałem dużo gorsze... Trzeba było lvle jakoś lepiej rozplanować, dodać jakieś ściany, albo coś, bo jak napisał poprzednik, tu NIC SIĘ NIE DZIEJE :P Choć, że tak to nazwę, AI, jest całkiem, e, oryginalne :P Spodziewałem się, że kulki będą po prostu głupio szły w moim kierunku. i choć tutaj się pozytywnie zaskoczyłem... :P 3/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 W tej grze nie ma gry. Wiiieeeje nudą. ed: ALE I TAK LEPSZA OD PIERWSZYCH GIER NIKASA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Nie da się płynnie skręcać :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateS Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Dzięki za komentarze :). Mam nadzieje, że w przyszłości uda mi się zrobić lepsza grę. Aktualnie uznałem, że trudno ją będzie rozbudować i zajmę się jakąś platformówką. Pozdro ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Na początku poziomu idę prosto w prawo, a zielone kulki blokują się w ścianie. Cool! :cold2: Przeszedłem grę w 20 sekund. Cool! :cold2: Rozśmieszyła mnie opcja "Autorzy", w której jest tylko jeden autor. Cool! :cold2: 1/5 za biedotę ogólną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Grafika fajna, ale gierka strasznie krótka: Grafika - 3/5 (prosta i miła dla oka) Dźwięki - ~nie dotyczy~ Grywalność - 1.5/5 (krótka!) 3+1.5/2=2,2 i pół = 2 + bonus "pierwsza gra" = 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autorzy: Programowanie: MateS Fabuła: (brak) MateS Grafika: MateS Muzyka: (brak) MateS Jeśli brak, to jakim cudem jesteś tego autorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 niezłe jak na pierwszą grę... Grafika ładna. A korzystając z okazji że to pierwsza 3/5. Życzę sukcesów w dalszym tworzeniu gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Gra nawet fajna, ładna grafika, życzę by dobrze programowało ci się w GMie. 3/5 P.S. Dałbyś nazwę czcionki, bo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Heh, czcionka fajna, podaj nazwe, a co o grze? No grafika ścian bardzo fajna, ale gra to nic wielkiego. OCENKA:"pierwsza gra"+fajna czcionka+ciekawa grafa ściany-nudna-brak dźwięków=4/10 Podaj nazwe czcionki :P @EDIT:Na viscie mi się gra zacina, w sensie czasami staje w levelu i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateS Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Jeszcze raz dzięki za wszystkie komentarze pozytywne i negatywne. A czcionka to ta (klick!). Nie wiem co może powodować te zacinki na viscie i pewnie się nie dowiem, bo mam XP... a nikt w moim otoczeniu nie ma visty. No cóż... Kuleczka v0,2 Zmiany : -Poprawione sterowanie (teraz da się już płynnie skręcać) Download : GMC Uploader (klick!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Heh ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Step Event for object object2: Error in code at line 5: sprite_index=sDummyWUp; at position 19: Unknown variable sDummyWUp Daje 3/5... niektóe pierwsze gry się nie publikuje ;) ale ta jes tego warta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi