Crackkk-GM Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 No więc zacznę od tego: https://gmclan.org/up3535_4_QuadPresentation.html To są możliwości silnika ( można porobić inne bajerki z tego ;), i teraz pustka ;O. Więc zwracam się do Was: co mogę jeszcze dodać? :) POPRAWIONY RAGDOLL, lewa mysz - poruszanie do mychy. Jeżeli pomożecie dam po cukierku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 1. Ragdoll okropny. 2. Okropne kolizje. 3. O co chodzi z przykładem "Crates"? 4. Syfna grawitacja. Tyle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Unexpected error occured when running the game. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Co, znowu te wyginające się skrzynie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Pomysl Korodzika z innego tematu: Gole baby. ALe przyznam troche to kiepskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Poxipol, ja to chciałem napisać >.<. Nie jest źle, ale jak przedmówcy muszę powiedzieć że trochę niedopracowane. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi