Slax Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witam, mam pytanie/prośbę... Używam takiego kodu: file = get_open_filename("Music Files *.mp3 *.wma","") do pobrania piosenki, jest ok, ale tu mam pytanie, jak zrobić, aby rysowało mi w dowolnym miejscu (jak już piosenka gra :D ) taki pasek, co pokazuje ile już odtworzono piosenki... Da się tak? Jak ktoś nie zrozumiał, to chce zrobić mniej więcej tak, jak TU... (Ten pasek na dole) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 o ile wiem GM nie oferuje zwracania ani ustalania pozycji w odtwarzanym utworze, czyli normalnie sie nie da. musialbys uzyc DLLa dla odtwarzania ktory bedzie zwracal pozycje w utworze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 kurde, wiesz może jak ten dll się nazywa?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Saudio https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=131 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Super Sound system ma taka funkcje;] http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=120034 Edit: Hehehehe mój 200 post na tym pięknym forum xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ok dzięki Marek, i PsichiX również dzięki za pomoc na gg. Popróbuje z tym Saudio. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi