XxMichałxX Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 https://gmclan.org/up5208_12_a777e39acc.html Takie cos robilem ale nie chce mi sie dokonczyc, i tak cienkie jest wiec wrzucam ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ej wrzuć Exe Bo nie moge ocenic.. Tylko Kod i grafę widzę ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Przykład bardzo dobry według mnie pod względem kodu. Fajne zrobione boty i postać ze strzałkami. Ja daje 5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 hmmmm jak na XxMichałxX to calkiem niezle. ale mi sie to nie podoba... czemu?: 1:boty nie chybiają xD (nie można robić np.... matrixa) dam 4/5 ;] dobra robota ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 chybiają, ale rzadko. to zależy od poziomy - latwy sredni trudny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 "Dedłeś" - to mnie rozbawiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ja dam 3... Mogłeś oddać wiecej rodzaji wrogów... Żeby początkujacy mógł się "połapać" Ale ogółem ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Michale pomyśl czasem o tych co nie mają gm7 :P Wrzuć wersje gm6, a jak nie to jutro sobie przekonwertuję. Bo bardzo chcę zobaczyć porządną rzecz wykonaną przez ciebie, bo nie dowierzam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 no ale konwerter jest w java a ja mam jave a i tak nie moge go wlaczyc edit: Tylko Kod i grafę widzę ;P przeciez o to chodzi - masz zobaczyc kod i obejrzec, moze sie czegos dowiesz jak cos zrobilem a nie grać w to ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 No jeju daj EXE bo to tak jakbym kota w worku. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Nic trudnego do zrobienia i nie ma w tym nic ciekawego... 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Dam Ci Michałku 4 bo to jest najlepsze co w gm'ie zrobileś ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinimod Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Dobry Przykład masz :) te 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi