Grabarz Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Po wciśnięciu "Wyloguj" na gmclan.org stało się to: To nie jest żart! wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Jee byłem wtedy zalogowany! xD A próbowałeś kliknąć jeszcze raz? o.O EDIT: Faktycznie, wylogowywanie na stronie nie działa :P Pozostaje wylogowywać się przez forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 A próbowałeś kliknąć jeszcze raz? o.O Klikałem milion razy, a to cały czas rosło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Lol Bagno juz kiedys tak itemat zakladal, Nie powtarzajcie sie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja też zakładałem :< E: Jeah 123 post ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Lol, w Valhalli się nie liczą. Ostatnio na forum jest coraz więcej postów mających na celu nabicie kolejnego postu i dumne napisanie "Hura, mam x postów!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 @Up - Bo teraz to jest kul i dzedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 To zawsze było kul i dżezi :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Muszę o tym napisać w "O mnie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja też tak raz miałem ale się tym nie przejąłem. Mam gorszy problem bo niekiedy po 10 próbach nie moge sie zalogować a jak już się zaloguje to jak wejdę w jakiś temat to wtedy.... znofu mnie wyfala ;( P.S: Ja też wtedy byłem zalogowany ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Firefox sux. Opera rox. Mi działa jak należy lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja mam Lolifoksa i wszystko działa jak należy :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi