Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Tytuł: Core of War Gatunek: szczelanka Opis: Będzie to kompletnie zręcznościowy symulator lotu myśliwcem odrzutowym. W trybie single, musimy odwalać brudną robotę niszcząc rafinerie i inne strategiczne punkty uważając na p-lot'y i inne świństwa. Rzecz będzie się działa głównie w Angoli. Będzie też tryb multi na jednym kompie. Sterowanie będzie jak najprostsze (do samego lotu wystarczą 2 przyciski.). Autorzy: Programowanie: Wzx Fabuła: Japanstache, Wzx Grafika: Wzx, Japanstache Muzyka: Jaskier Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No... źle nie wygląda, ale muszę się przyczepić do: - paszteciarckiego motionblura ;/ - małego ( aż za małego ) odrzutowca Ale pochwalam: - grafikę ( klimatowa, a co ? :D ) - no, nie wiem jak jest z silnikiem więc nic nie napiszę na ten temat :P Tak z... 4/5 na zachętę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Extra pomysł! Nie mogę się doczekać. Ake trzeba NAPEWNO troszeczkę poprawić grafikę. :/ Ale ogólnie spox! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 nono ciekawie wygląda, grafe poprawić troche dodać bajerów i bedzie fajnie 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Lol ci chca poprawiac grafe. Dym trzeba poprawic i lekko powiekszyc samolot. Lubie to sterowanie : 0. Jednye do czego sie przyczepie (Mimo dymu) to sprayowe chmurki. Wygladaja nieproflesjonalnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zeby ta gra nie byla robiona dla jaj to bym dal te 3 ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 I tu się mylisz PsichiX, bo jest 2 kwietnia, a ja tematu nie zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 No to w takim razie niech Ci bedzie - masz te 3 ale wez to popraw bo widac potencjal na fajna minigierke :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Mógłby być taki styl menu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Tak, mógłby być. Dodatkowo jakieś moro w bardzo ciemnych odcieniach na tło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Czyli coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ładniej by wyglądałó animowane do tego menu coś w jak intro programu który leci na tvp 1 "na celowniku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 To by mi zajęło więcej pracy niż sama gra, niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Wojzax, bez urazy ale to tło wygląda jak kupa (bynajmniej na moim monitorze) ;P Ale i tak lepszy cyc niż nic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 A ić umżyj PsichiX, lepsze było czarne tło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Fajnie wygląda, ale PsichiX ma rację, trochę takie... takie, nie realne... :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Sami jestescie nierealni. Gra jest Komiks style, a wy chcecie realizmu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Mi nie chodzi o realizm, tylko o to zeby tlo nie bylo takie kupiaste :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Projekt upadl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Prosze nie :( Toz to moze byc hit na miare Wings of Fury! Gra prezentuje sie swietnie. Troche to "Rio" kojarzy mi sie z najnowszym H.A.W.X, ale bardzo dobrze, a co! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Gra się dobrze zapowiada chociaż screeny mało co pokazują :) 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Chwilowo męczę się nad paroma rzeczami, ale mogę dać demo multiplayera sprzed miesiąca. Nie jest może w szczególne wysokim stadium rozwoju, ale lepsze to niż nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 https://gmclan.org/up3744_4_Core_of_War_Demo.html Dosyć stare demko multiplayera. Do wyboru 2 małe mapki na 2 graczy, jedna misja briefingowa w kampanii i bonusowy trening. Stery: PLAYER 1 góra dół strzałkami enter strzał PLAYER 2 Numpad 8 góra Numpad 5 dół Numpad 0 strzał DODATKOWE Enter Skip Shift Restart q Back Indżoj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Gra jest strasznie wolna, przyspiesz FPS, oraz dodaj troche realistyczniejsza fizyke, czyli nos w dol, predkosc up, nos w gore predkosc down, grawitacje, i takie inne duperele. Na razie to wystarczy sie krecic w kolka i strzelac gdzie popdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 czyli nos w dol, predkosc up, nos w gore predkosc down, grawitacje, i takie inne duperele Chyba za dużo latasz śmigłowcami. Myślałem nad walnięciem przeciągnięcia, ale zrezygnowałem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Core of War -> GOTY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Myślałem nad walnięciem przeciągnięcia, ale zrezygnowałem. Przeciążenia, nie przeciągnięcia :P choć było by dobre, ekran czernieje/czerwienieje gdy za duża siła :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Lol. wciąga loool nie spodziewałem się ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Bardzo fajna gierka brawo przydałoby się może z jeden rodzaj broni więcej albo cuś. Narazie bardzo ładnie ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Zapowiada się ciekawie :) Czy w twojej jak to nazwałeś "szczelance" będzie multiplayer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi