programista Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Mogę zostać modem bo mam beznadziejnie rozpoznawalny nick :( . Xenonem ofc mogę się zająć różwnież... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No to to..ee...lekka lipa :[ Czemu akurat PsichiX? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ale będziemy się z tego śmiali za 4 godziny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Tak, to był żart.I serdecznie przepraszam tych co uwierzyli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 To już 3 dziś na gmclanie, żeście się nakręcili chłopaki. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi