g-Enjoy Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Tytuł: zEdit Gatunek: Edytor Opis: Edytor tekstu za którego się wziąłem rok temu a nie mam ochoty dalej się nad nim bawić. Skompilowałem to co jest i daję Wam do dyspozycji. Kolorowanie składni, podpowiedzi (Coś jak intellisense), preview we wbudowanej przeglądarce (Mozilla & IE), sprawdzanie typowych błędów składni HTML, bufory, workspaces i nie pamiętam co więcej ja tam wymyśliłem. :P Jutro odblokuję Wam menu "Compile", tylko dokończyć to trza. :D Download: https://gmclan.org/up3370_3_zEdit.html Rozmiar pliku: 4409KiB Autorzy: Programowanie: Bagno Grafika: Bagno, Famfamfam.com Screeny: https://gmclan.org/up3370_6_zedit1.html https://gmclan.org/up3370_6_zedit2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Ukradłeś DLL-e z Firefoxa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Ukradłeś DLL-e z Firefoxa? Nie, mozilla control :P Na licencji mozilli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Po co zrobiłeś strutkure POSIXową która Ci gówno da. ;d Btw. nie działa na Seven, więc na Viście też Ś.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Złodziej! (żart :jezor: ). Fajne to, tylko potrzeba kilka poprawek. A w czym to zrobiłeś?? Bo na pewno nie w Game Maker'ze :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Delphi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 przydało by się otwieranie nowych dokumentów w zakładkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 przydało by się otwieranie nowych dokumentów w zakładkach. Nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Daj polską wersję oraz instalator i normalny programik :) . PS. Jeśli brałeś jakieś tutoriale do Delphi to mi powiedz gdzie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Instalator? Jeszcze czego! Żadnych instalatorów... to najgłupsza rzecz jaką wymyślono.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Ok, instaluj Windowsa bez instalatora. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Daj polską wersję oraz instalator i normalny programik :) . PS. Jeśli brałeś jakieś tutoriale do Delphi to mi powiedz gdzie :] Nie brałem żadnych tutoriali. Instalatora nie dam. Zrobię moduł języków i ktoś sobie Polski doda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Albo na forum zostaw normalny, a na innych stronach daj instalator :rolleyes: W programie zauważyłem mały błąd ale zapomniałem jaki :lol2: . PS. Jak nie korzystałeś z żadnych tyturiali ?? To chyba musisz nieźle znać Angielski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 PS. Jak nie korzystałeś z żadnych tyturiali ?? To chyba musisz nieźle znać Angielski :) Przecież on nie jest polakiem tylko anglikiem czy innym chujkiem. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 To chyba musisz nieźle znać Angielski :) OH SHIT, KTOŚ ZNA ANGIELSKI? NIEMOŻLIWE! Ontopic: Ten program jest lepszy niż to, czym katują mnie w szkole (nie, nie notatnik XD). Gratulacje :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 OH SHIT, KTOŚ ZNA ANGIELSKI? NIEMOŻLIWE! Niemożliwe, bo u nas w kraju to jest niemożliwe, z wyjątkiem Bagna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 On jest wyjątkowy i cool, bo ma English Guy w avatarze :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 On jest wyjątkowy i cool, bo ma English Guy w avatarze :3 O rly? Mniejsza z tym, dziękuję za pochwały i obiecuję dokończyć pisać język makr zMacro ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Cztery słowa do ojca prowadzącego: Nie działa na Viście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Cztery słowa do ojca prowadzącego: Nie działa na Viście. o_0 Dziwne bo mi działa ;o A więc zamiast odpalać zEdit.bat przejdź do bin/ i odpal zEdit.exe. Jeśli nie działa, to bambaryło dostosuj się do pliku "INSTALL". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 o_0 Dziwne bo mi działa ;o A więc zamiast odpalać zEdit.bat przejdź do bin/ i odpal zEdit.exe. Jeśli nie działa, to bambaryło dostosuj się do pliku "INSTALL". Nie działa. Weź zrób normalną strukturę, bez żadnych installcomponents. omg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Nie działa. Weź zrób normalną strukturę, bez żadnych installcomponents. omg. To instalator będzie wymagany OMG. Aby przeglądarka Mozilli działała i zEdit się uruchomił, jest wymagana rejestracja mozctlx.dll... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 To zrób tak żeby działało. OMG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 To zrób tak żeby działało. OMG To ActiveX. Potrudzić się uruchomieniem głupiego pliku bat możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Mówie idioto że ten twój bat nie działa. >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 spróbuj w trybie zgodności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Mówie idioto że ten twój bat nie działa. >.> Zmień rozszerzenie na .cmd, lol głupia vista. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Bład z rejestracją DLLa jest a nie że rozszerzenie to .bat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Po prostu zainstaluj to: http://www.iol.ie/~locka/mozilla/MozillaControl1712.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Nie będe nic instalował. Ocena: JEDEN! ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi