maciusiowo1 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Witam! Poszukuje ikon programu Norton Antivirus 2004 i ArcaVir 2009 w formacie png w rozmiarach 50x50 pikseli, gotowe do obróbki. Może mi ktoś te pliki załatwić? Będę bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 dzięki za ArcaVira. Niestety - tak namącili w internecie że nie wiem która wersja nortona jest z tą ikonką - http://cws.internet.com/img/screenshots/icon-nav.gif . Właśnie taką potrzebuje w png 50x50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 proszę masz w .png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 no w końcu mam komplet grafik obiektów :D. Teraz tylko rysować i szukać klasycznych pulpitów Windowsów, Linuxów i innych systemów :D. Dziękuje bardzo Rybo. Temat zostawiam otwarty, może ktoś będzie szukał innych ikon antivirusów (lub ja w przyszłości :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Przecież to jest Norton ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 tak, ale ja chciałem taką klasyczną ikonę nortona rozpoznaną przez każdego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 No to właśnie Ghost ci dał klasyczną O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 To jest chyba najnowsza ikona E: Jakby ktoś chciał kaspersky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 nie chce zakładać nowego tematu więc tu prosiłbym o ikony: pandy 2007, f-secure 2009, g data 2008, nod32, avasta 4, zone alarm, threat fire, rising antywirus i AVG 8 w rozmiarach 200x200 bardzo bym prosił i żeby były wyraźne :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Mam nadzieję że to dobre ikony... Nie używam ani avasta ani noda a ikony znalazłem jak założyłem google. 256x256 bo to jest standardowa wielkość ikon(do visty). pomniejszysz sobie Starsze programy mają ikony wielkości 32x32 więc przy powiększeniu na pewno nie będą wyraźne. PS: Najnowszy norton ma ikonę taką jak pokazał ghost. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 thx ładne :) czekam na następne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 zmiana planów! szukam ikon: pandy, nod32, avasta, threat fire, zone alarm i AVG w wymiarach 48x48. Prosze o pomoc, bo sam nie wyrabiam! EDIT: Jak wiadomo kredki pewne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Proszę takie coś znalazłem zrobiłem na .png chyba taki format?? Avg Avast zone alarm Nod32 Threat Fire Panda Zaraz może coś kołuje jeszcze. E. Proszę masz wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 może być png (plus for you ;) ) wszystkie ikony mam w png ;) . takie ikonki z Visty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Coś jeszcze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 znalazłbyś inną ikonę threat fire? zależy mi na tym by była ikona z tarczą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Z tarcza znalazłem tylko to E. Znalazłem nawet akurat 48x48 w .png Google nieboli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 dobra obrobie :) dzięki. Jak mówiłem kredki pewne. Serdeczne dzięki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Już ci dałem 48 na 48 .png post wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ooooooooooooooooooo... To już nie daruje tylko Kredkami :o ! Jestem Ci winny przysługe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 To się nazywa Google plus Photoshop każda ikonka 10sekund roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi