pivot18 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Witma Mam problem donośnie Viewu w Multi... Poniewasz wiem że nie mogę użyc viewu z Tego zwykłego ponieważ Gracz 2 widzi tylko moją postać =P Ma ktos kod na View?? Ponieważ mam taki projekt testowy =P Aha i jeszcze pytanie donośnie strzału Że naboj wroga leci w stronę jego kursora a mój wstronę mojego Próbowałem coś ustawić ale się nie udało :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Co do strzałów to zrób coś takiego: GML _temp=instance_create(x,y,naboj); _temp.direction=point_direction(x,y,celownik.x,celownik.y); _temp.speed=10; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Dzięki ;) Teraz view =P Sprawdze czy działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 View ustawia się w roomie :P Chyba że nie o to ci chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi