wiktor10 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Potrzebuje kod zaznaczania i chodzenia w strategi. P.s.: Jak ktoś może to proszę o pomoc w wymyśleniu nazwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Poszukaj w dziale z przykładami, ewentualnie na yoyo. co to ma być za gra? Druga, pierwsza wojna św, w przyszłości, fantasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor10 Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Ja mam GM wersji : 6.1 :rip: A gra z nazwą przyszłościową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Ja mam GM wersji : 6.1 Lateral Game Maker i konwertujesz gmk na gm6. ps. nie dam linka, wygoogluj sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor10 Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 A jak tego używać?? :dots: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 otworzyć i zapisać. myśl, jeśli chcesz zrobić strategię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Lol. 1. Włącz LGMa. 2. Otwórz nim plik gm6. 3. Zapisz ten plik jako GM7. Tak, wiem, skąd Ty miałeś to wiedzieć... Edit: O sorka, na odwrót xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 1. Włącz LGMa. 2. Otwórz nim plik gm6. 3. Zapisz ten plik jako GM7. Dawidds, coś ci się chyba pomyliło. 2. Otwórz nim plik gmk. 3. Zapisz ten plik jako gm6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor10 Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 A kto pomorze z nazwą??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 A kto pomorze z nazwą??? Sorry, ja z Mazowsza, nie z Pomorza. Na serio: Jak nie jesteś w stanie nawet sam nazwy wymyślić i nie umiesz podstaw ortografii, nie wróżę twojemu RTSowi jakiejkolwiek przyszłości. Wysil się trochę i chociaż podaj jakiś dokładniejszy opis. Ten aktualny NIKOMU nie wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi