Ch3mical Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 http://www.allegro.pl/item571324333_sx56_m...a_cena_wow.html Czy to urządzenie warte jest tych pieniędzy? Jeśli ktoś takie posiada/ł proszę o wypowiedź na jego temat. Czy warto kupić? Proszę o szybką odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Może i warto, ale ja bym nie kupował, bo to stary sprzęt ze starym systemem, matrycą itd. No chyba, że więcej kasy nie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Mi się wydaje, że to taki handheld tylko lepszy, jeśli ja miałbym kupować to bym kupił a i cena przystępna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Mam niewiele więcej kasy, a nie chcę całej wydawać na Pocket pc'ta. Znalazłem fajną aukcję, dlatego pytam, czy warto, bo ja, na telefonach się bardzo dobrze znam, ale już na palmfonach to nie za bardzo :) Potrzebne mi głównie do pisania (jakiegoś tam worda i exela chyba ma) i jak mam wolny czas, np. podczas podróży, to też bym sobie mógł jakiś film objerzeć, muzyki posłuchać, w gry pograć... Aha, zapomniałem, w aukcji pisze, że trzeba sobie dokupić kabel USB 2w1. http://www.allegro.pl/item580718115_kabel_...xda_iii_zw.html Czy taki będzie pasował? Jeśli ktoś się zna, prosiłbym o pomoc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 IMO takie rzeczy są bez sensu. Za duże to i nieporęczne jak na komórkę, a i za małe i za słabe jak na laptop ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Ja nie proszę o krytykę urządzenia, tylko pytam, czy ta aukcja jest godna uwagi... @8: Potrzebne mi coś małe, poręczne i z dużymi możliwościami. Porównaj sobie wielkość tego i laptopa. Oczywiście, jest dużo słabszy od laptopa, ale mi wystarczy. Przecież nie będę grał na tym w Crysisa :S Chodziło mi o jakieś proste gierki na rozluźnienie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Chodziło mi o jakieś proste gierki na rozluźnienie To nie lepiej kupić jakąś konsolkę przenośną? GBA obecnie jest tanie, a znajdziesz na nie więcej ciekawych gier niż na pocket pc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Mówię, że nie chodzi mi o gry, gdybym chciał gry, to bym sobie kupił to GBA. Jak gram, to gram na kompie w porządne gry, a na telefonie/pocket pc mogę sobie pograć podczas podróży w tetrisa xD Pytam, czy warto kupić POCKET PC MDA I xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 @Ch3mical: Marmot ma rację, nie opłaca Ci się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 @Grabarz: To nie lepiej kupić jakąś konsolkę przenośną? GBA obecnie jest tanie, a znajdziesz na nie więcej ciekawych gier niż na pocket pc. Ej, no. Przecież mówię, że gdybym chciał mieć to do gier, to bym sobie kupił Game Boy'a Adv. Potrzebne mi PDA głównie do pisania, słuchania muzyki i odtwarzania filmów. Da sie na GBA pisać prace, robić arkusze i odtwarzać filmy? No chyba nie bardzo. W gierki tak jak mówię, podczas podróży, albo gdy siedzę na przystanku, to mogę sobie popykać. Dla mnie nie ma znaczenia jaka to gra. Może być nawet dwukolorowy tetris :) Ma ktoś w ogóle coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Miłego oglądania filmów na matrycy z zaledwie 4 tysiącami kolorów. Poza tym licz się z tym, że soft na to coś jest ciężko dostępny, bo i system stary. No i ta wersja Office co tam jest, to pewnie mało kompatybilna z nowymi wersjami dokumentów worda i excela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Ale coś W OGÓLE tam chyba będzie działać? :P Czyli w ogóle to jesteście negatywnie nastawieni na tego typu zakup... hmmm... a co powiecie na to: http://allegro.pl/item581210142_dell_axim_...lmtop_nowy.html PS. Ciekawi mnie też, gdzie ten palmtop na klawiaturę... (ten, o którym najpierw dyskutowaliśmy, ten za stówe) Wysuwa się od boku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Powodzenia w szukaniu czegoś co działa na takim starociu. Już nawet więcej oprogramowania zadziała na GPSach Manty z odblokowanym Windowsem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Szukam taniego, poręcznego urządzonka. A może znacie takie, do 300- ew. 350 zł które nie są takimi starociami i wszystko na nich działa??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 http://www.allegro.pl/item576946556_hit_ya...ws.html#gallery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Ja nie proszę o krytykę urządzenia, tylko pytam, czy ta aukcja jest godna uwagi... @8: Potrzebne mi coś małe, poręczne i z dużymi możliwościami. Porównaj sobie wielkość tego i laptopa. Oczywiście, jest dużo słabszy od laptopa, ale mi wystarczy. Przecież nie będę grał na tym w Crysisa :S Chodziło mi o jakieś proste gierki na rozluźnienie :D na tym to nawet nie wiadomo czy Ci pójdzie saper ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Nie znam się zbytnio na palmtopach, ale za 300-350zł bym kupił to: http://allegro.pl/item570861507_spv_m1000_...l_fvat_gwa.html A potem zaktualizował system do WM 6.1, tutaj całe podforum poświęcone temu urządzeniu: http://pdaclub.pl/forum/index.php?board=98.0 I wtedy to ma sens. Do szczęścia brakuje tylko wifi oraz obsługi kart z sdhc (powyżej 2GB). ps. Nie wiem czy to ma klawiaturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Mówicie że nic na nim nie pójdzie, to dziwne, bo znalazłem kilka stron, a na każdej po ok. 200 gier i programów do tego urządzonka :] Odkryłem też, że on nie ma klawiatury. Na szczęście rozpoznaje pismo ręczne. W sumie, to na takiej malutkiej klawiaturce to nie wiem czy by się wygodnie pisało :S Ranma, ja też, zakładając ten temat, nie spodziewałem się cudów po tym sprzęcie, bo, przecież, kosztuje on tylko stówe. Zauważ, że nie znajdziesz innej aukcji poniżej 250 zł, a jeśli już znajdziesz tą aukcję za 250, to okaże się, że to jest to samo urządzenie. Dla mnie wystarczy: -Word: ma -Excel: ma -PowerPoint: chyba też ma -Publishner: chyba ma, ale nie wiem -Muzyka: odtwarza Zdecydowałem się jednak kupić ten sprzęt, bo za taką cenę, nie znajdziesz nigdzie lepszego sprzętu. A to, co on ma, w zupełności mi wystarcza :) Dzięx wszystkim za pomoc, Closed. :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi