gibon Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Szajsem, to są twoje posty. Czy w każdym twoim poście musi być przekleństwo? Pisze to ktoś z 10 warnami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 @Bagno, Nieprawda, doszedlem do samego konca, przeskoczyc latwo, skoczyc i strzelic troche mi zajelo aby sie domyslec a bic do tylu i strzelac w ziemie przed siebie to pardziej prymitywnej i latwiejszej drogi do szybkiego biegania nie widzialem. Czyli doszedlem do samego konca. Sprawdzalem, wejde w begginer Crash jest slabsza, wejde w expert Crash jest okolo 10 razy silniejsza i celniej strzela. Czyli cos to a do rzeczy. Niestety dalej gram z newbikami. Drobiu, rozumiem ze gra nie ma super duper grafiki, ale jest ona strasznie grywalna i wciagajaca. Grales w Quake 3 do kiedy wyszedl? do dzisiaj w to graja tysiace graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 A dla mnie Quake nie jest grywalny, bo nie pasuje mi klimat. Te wszystkie bronie i efekty są zbyt komiksowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Niestety dalej gram z newbikami. Hehe,jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Kiedy pogramy razem jakąś rundkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Dawaj zagram, jednak dzisiaj moge troche kiepsko grac, nie jestem ani zly ani szczesliwy, a tnajgorszy nastroj. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Mój nick to mallo15 bo mallo było już zajętę. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dobra mallo, tylko teraz się zgadać na jakąś rozgrywkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Czekaj, czekaj. WHAT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi