sfinkss Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Proszę o napisanie reklamy dwóch produktów w j, niemieckim; ) Nie ma byc to zaden niemiecki na zaawansowanym poizomie, najlepiej gdyby był to poziom 6 klasy podst. (bo i dla takiego osobnika to ma byc^^) Np. reklama spodni i nowego telefonu, czy obojętnie; ) do 10 zdan max. na temat kazdego produktu; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 WOO, KAUFE DIESEN NEUE ÜBER HANDY! ES IST KÜHL UND SUPER! ES HAT TOLL CAMERA UND SPAß SPIELE FÜR ALLE FAMILIE! O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Ostatnie trzy wyrazy sensu, Usemko, nie mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Nie? ja jakos czytam "Zabawa dla calej rodziny". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Chyba raczej chodzi o sens merytoryczny, nie gramatyczny. Wiem, że to głupie, ale nie wiedziałem jak to jakoś ładnie skończyć :3 @Up: chodziło mi o fajne gry dla całej rodziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Chyba gramatyczny, bo zamiast "alle" powinno być "ganze" jak coś ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 jednka to ma byc reklama dwoch produktów spożywczych; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 @Chuckek: a, racja. @sfinkss: WOO, KAUFE DIESEN NEUE ÜBER SCHOKOLATE! ES IST SCHMACKHAFT UND BILLIG! ES HAT VIELE NÜSSE UND GROßE ERDBEERE!1!oneone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Czy jest już tak tragicznie,że na gmclanie każdy może założyć temat z zadaniem z dowolnego przedmiotu?To już zaczyna wychodzić dupą ktoś nawet nie ma czasu samemu zrobić zadanie,bo siedzi cały dzień na tej stronce to i zdanie tu da,bo najłatwiej odświeżyć.Boże ale wstyd,może admini na tym zapanują i dopiszą do regulaminu-nie dajemy tematów z zadaniem ze szkoły. :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 a jeszcze jedna? juz bez Woo^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Swoja drogą drobiu ma rację W podstawówce się robiło prace domowe W gimnazjum spisywało W liceum się już kseruje A nowe pokolenie prosi o rozwiązanie zadań na forum... Ludzie ogarnijcie się... Prostych zadań zrobić nie umiecie? Akurat sfinkssa rozumiem. Może sam nie uczy się niemieckiego i potrzebuje to dla młodszego brata czy coś... Ale większość takich tematów to przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 GEFÄLLT DIR ZITRONE? VERSUCH UNSERE LIMONADE! ES IST ÜBER-SCHMACKHAFT UND SEHR SAUER! Może sam nie uczy się niemieckiego i potrzebuje to dla młodszego brata czy coś... Ahaha, jasne. Ale dla mnie to akurat nieważne, świetnie się bawię XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 masz racje, sam sie nie ucze, i dla barata jest potrzebne;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 A kto nauczy się za mnie na jutrzejszy sprawdzian z chemii? Popisałbym jeszcze trochę bezsensownych postów takich jak ten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi