kubal09 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Mam pytanie: Jak zrobić coś takiego że masz w GM gotowe dźwięki i sobie je miksujesz, a potem to odtwarzasz i żeby można było to zapisać? Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Nie proś ludzi, żeby robili Ci gotowe programy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 kubal09 radzę ci nie zabieraj się do takiego programu (domyslam sie ze chcesz zrobic cos w stylu eJay), bo nie umiesz podstawowych rzeczy w gml. czytaj duzo artykulow o gml, rob codziennie jakies gierki albo programy i w koncu sie wyrobisz - wtedy sie za takie cos zabieraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 kubal09 radzę ci nie zabieraj się do takiego programu (domyslam sie ze chcesz zrobic cos w stylu eJay), bo nie umiesz podstawowych rzeczy w gml. czytaj duzo artykulow o gml, rob codziennie jakies gierki albo programy i w koncu sie wyrobisz - wtedy sie za takie cos zabieraj Dziwnie takie rady brzmią z twoich ust... No ale fakt faktem, że w GM coś takiego ci zrobić będzie raczej ciężko. Może kiedyś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Wprawdzie miksowanie nie jest trudne(odtwarzasz kilka dźwięków naraz) to zapisanie takiego czegoś jako dźwięk jest chyba niemożliwe, nie widziałem dll umożliwiające nagrywanie dźwięku. Przykro mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Wprawdzie miksowanie nie jest trudne(odtwarzasz kilka dźwięków naraz) to zapisanie takiego czegoś jako dźwięk jest chyba niemożliwe, nie widziałem dll umożliwiające nagrywanie dźwięku. Przykro mi Do nagrywania dźwięku nie potrzeba żadnych bibliotek, można to zrobić w GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Do nagrywania dźwięku nie potrzeba żadnych bibliotek, można to zrobić w GM. [wazelina]To zdradź nam ten sekret, mistrzu.[/wazelina] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 https://gmclan.org/up541_12_nagrywanie.html Tylko trzeba sobie zmienić ustawienia nagrywania na miks stereo czy wave, żeby nagrywało się to co trzeba ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Nie miałem zarejestrowanej wersji GM7 więc zrobiłem w GM6...I nie mam pojęcia oco chodzi...Trochę pogmatwany kod... Snake mógłbyś wyjaśnić oco chodzi no i jak zrobić tego Mixa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi