Younz Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Kto chce żebym odszedł piszcie tu... A nie na p/w... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 To zależy gdzie odejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Na tamten świat?! Pocią się jak emo i zabił sie grając do upadłego w tibie!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Pocią się jak emo OH YOU! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 A nie na p/w... A cio to? ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Kto chce żebym odszedł piszcie tu... A nie na p/w... Odejdź prowokatorze! I nie wracaj! PS. Mam dużo jedzenia dla trolli :] @Kofel: Prywatna Wiadomość? :mellow: :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Grabarz, od kiedy słowa w skrótach odziela się slashem? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Kto chce żebym odszedł piszcie tu... A nie na p/w... idź do diaska, za te prowokacje nikt tu nie będzie Cię chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Zależy jak odejść, ale przyjmujemy, że z GMClanu, więc mówię: prowokatorze, precz. ;p ps. powrót pod prawdziwym nickiem i SENSOWNYM zachowaniem mile widziany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Jestescie neimili dla nowych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Śmieszne prowokacje mogą być fajne, wysil się ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Jestescie neimili dla nowych... Dla nowych jesteśmy mili, ale dla nowych, którzy przychodzą na to forum robić syf nie jesteśmy mili. Sam byłem kiedyś nowy :P jak wszyscy i nigdy nie miałem na pieńku z całym gmc (no dobra kiedyś miałem :P) ale na początku mojej kariery nikt mi nie dokuczał, ja też nie dokuczałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 To jest tylko prowokacja !!! Więc jak napisałem to dla jaj to nie odchodze :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Zastanawiam się czy zamknąć ten topic, czy zobaczyć czy ten prowokator wymyśli coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Teraz możesz być pewien, że nikt nie będzie Cię szanował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 To jest tylko prowokacja !!! A myślałem, że ten cały user to prowokacja. :[ nadal tak myślę ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 a juz sie cieszylsmy... gdzies mialem wosk i takie specjalne szpilki... ide lepic laleczke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 To jest tylko prowokacja !!! Więc jak napisałem to dla jaj to nie odchodze :rolleyes: TROL!!!!!11111111 Jak tylko któryś z adminów to zobaczy, to przykro ale możliwe że odejdziesz, a szkoda :crying: (joke) @Kofel: Wszyscy różnie piszą, ale chyba można się DOMYŚLIĆ, prawda? Jak ja powiem z/w, to też nie będziesz wiedział o co mi chodzi? AAAAAAAAAAAAAAAAA.... 4 osoby mnie wyprzedziły! ..horror Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Takich "prowokatorów" należy krańcować, najlepiej tygodniowym banem za całokształt swojego zachowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 a juz sie cieszylsmy... gdzies mialem wosk i takie specjalne szpilki... ide lepic laleczke. Ale kogo masz włos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Takich "prowokatorów" należy krańcować, najlepiej tygodniowym banem za całokształt swojego zachowania. Ja banów mialem duzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Ja banów mialem duzo Złóżmy petycję do adminów: niech dadzą mu całoroczny zapas banów + banana. Kto za? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 oczywiście ja :D @Younz chyba nie wystarczająco dużo miałeś banów, skoro dalej pajacujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Zmowa przyciwko mnie .... Jaklub podaj twoje ip znajde cie######## (dalej nie powiem bo bede mial warna) Podaj moje gg to 890244 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Zmowa przyciwko mnie .... Jaklub podaj twoje ip znajde cie######## (dalej nie powiem bo bede mial warna) Podaj moje gg to 890244 Nazywam się Norbert Younz, mieszkam tam gdzie ty, zjedz mnie i zgwałć. wat. banana masz u mnie gratis, bo bana na GMClanie nie jestem w stanie ci zaoferować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Dobrar 2 gm daje loga zaraz ban ebdzie narq dalem gadu-gadu jest an niewidoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 posiedź tu jeszcze miesiąc, zobaczysz zmowa zniknie :D sam miałem kiedyś taki "kryzysowy" moment na tym forum :D więc doświadczony jestem. miałem wtedy 90% warnów :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Więc zmądrzej, dorośnij, przestań prowokować, a dostaniesz 2 banany + koniec zmowy. Okiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Moje gadu psizcie 890244 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 ale ty Lolik robisz jakies GRY, natomiast nasz maly prowokatorek o malym rozumku robi tylko prowokacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi