Nightmaer Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Witam. Mam mały problem: mam przedmiot, który tworzy muchy a te muchy mają poruszać się po pathu, a one lecą prosto :|. Próbowałem różnie ale i tak lecą prosto albo stoją w miejscu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Powiedz, co nawsadzałeś do tej muchy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 użyłeś pewnie w złym evencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Wartość kierunku przy użyciu path'a ma zmienna 'direction' jeśli się nie mylę. Edit: Omg... nie doczytałem tematu, i zacząłem pisać posta - mój błąd. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 specjalnie dla ciebie przykład użycia patcha:KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightmaer Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Information about object: Fly Sprite: Fly Solid: false Visible: true Depth: 0 Persistent: false Parent: <no parent> Mask: <same as sprite> Step Event: set the relative path to path0 with speed 5 and at the end stop Collision Event with object pl01: destroy the instance Collision Event with object gun: destroy the instance Other Event: End Of Path: destroy the instance Information about object: create Sprite: Fly Solid: false Visible: true Depth: 0 Persistent: false Parent: <no parent> Mask: <same as sprite> Other Event: Animation End: create instance of object Fly at relative position (0,0) te muchy mają latać po pathu a create ma robić te muchy :P tak to mam zrobione Skovv nie rób se jaj wiem jak tego urzywać tylko teraz jest coś nie tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 daj ten plik to ci naprawie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightmaer Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 a jak go przesłać?? email daj moze hę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 a moze tak wsadz do uploadera?...mozesz tez na email skovv@skovv.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightmaer Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 wysłałem na emaila zobacz czy doszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 ehh...cba.pl...daj na strone xD albo na skovv@o2.pl xD sryt za klopot xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightmaer Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 leci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightmaer Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Dzięki Mistrzu XD Double posting i krótkie wypowiedzi. To nie GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 to do mnie? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightmaer Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 możliwe XD Punkt 4. Regulaminu. Warn Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 lol sprite było 'Fly' obiekt tez 'Fly' to dlatego byl syf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 W create muchy daj path_start zamiast w step. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightmaer Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 mam juz wszystko dziala :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi