MisieK-GM Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 :P moze i ma 8, a tylko wpisane 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Och tak, wierzcie profilom na forach ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidercomp Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Tak by miała wyglądać moja gra: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Mojemu profilowi można wierzyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 @up - obrażasz mnie. Ja mam 13 a się tak dziecinnie nie zachowuję...8 góra mu daję. Obrażasz mnie. Ja mam 8. Daję mu góra 4 lata. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 będzie podrabiał grę z komórki, wat. btw. :lol: Takie coś?? Nie umiem tego robić! Dajcie mi jakieś łatwiejsze Czy takie: Nawet tę mysz ukradł. Jest z takiej jednej flashowej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 będzie podrabiał grę z komórki, wat. btw. Nawet tę mysz ukradł. Jest z takiej jednej flashowej gry A ty no, qrde =D Chyba w to grałem nawet... Ale nawet taką mysze kraść... Przecież to 10 sek roboty w Paincie ;/ PLAGIATOR! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidercomp Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Skończcie już teraz robie swoją grę i grafikę robię sam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 użytkownik który plagiatuje powinien być zbanowany!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Zbanujcie wszystkich za Kacz de Klałny ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidercomp Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Jeżeli macie coś pisać na temat plagiatu to nie piszcie! Skopiowałem tą mysz miecze wyciąłem resztę robię sam teraz czemu z wami tak źle się współpracuję?? PS Jeżeli ktoś wie jak zrobić kulkę która będzie się wyginała, spłaszczała itp to niech napisze potrzebne jest to do gry z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 PS Jeżeli ktoś wie jak zrobić kulkę która będzie się wyginała, spłaszczała itp to niech napisze potrzebne jest to do gry z góry dzięki Akurat fizyka nawet zwykłej kulki (nie bloba) to wyższa szkoła jazdy, więc może zacznij od czegoś prostszego. czemu z wami tak źle się współpracuję?? Trudno dobrze współpracować z plagiatorem. Możesz mi nie wierzyć, ale nigdzie nie lubią plagiatorów. ale jeśli się uprzesz, sprawdź GMPsychics, ale blobów tam nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidercomp Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 ale jeśli się uprzesz, sprawdź GMPsychics, ale blobów tam nie ma. ok thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Sam napisałeś, że chcesz robić grafikę do gier i umiesz, więc czemu piszesz, że to jest takie trudne? Może po prostu nie zabieraj się do tego, bo grafiki w grach nie robi się wycinając w paintcie. LOL. (sam zachowujesz się na dzieciaka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidercomp Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Sam napisałeś, że chcesz robić grafikę do gier i umiesz, więc czemu piszesz, że to jest takie trudne? Może po prostu nie zabieraj się do tego, bo grafiki w grach nie robi się wycinając w paintcie. LOL. (sam zachowujesz się na dzieciaka) Dzieciak to z CIebie jest ile razy mam pisać!! że te wymysły wasze z pikseolowymi postaciami to smieszne są!! Nie umiem robić pikselowych postaci!! JESCZE RAZ MOWIE ŻE JEŻELI COŚ GŁUPIEGO CHCESZ NAPISAĆ TO NIE PISZ BEZ SENSU! I w paincie to toja stara robi! NIE DONERWUJCIE MNIE! PISZEMY TUTAJ O GRZE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 owned, jak nie wiesz jak robić grafikę do gry to nie mów, że umiesz... Zresztą daj sobie spokój, bo nikt ci nie pomoże w zripowaniu gry na komórkę. Jak dla mnie to temat do zamknięcia, chyba, że potrzebne są nowe cytaty do "Epic Fail Guy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 czemu z wami tak źle się współpracuję?? Bo nic nie potrafisz, a pokazujesz jaki to Ty nie jestes, podpisujesz sie pod pracami innych, obrazasz innych (" I w paincie to toja stara robi!") I wogole mam Cie juz dosyc, zachowujesz sie jak jakies dziecko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 zachowujesz się jak dziecko teksty twoja stara używają gówniarze z zerówki. I w końcu pokaż swoją grafe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 spidercomp: I w paincie to toja stara robi! Zachowujesz się jak Bassmaster aka Grela aka Słoniu aka Ingen. Najlepiej byś zrobił nie kłócąc się,tylko robić to swoją gierkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Dzieciak to z CIebie jest ile razy mam pisać!! że te wymysły wasze z pikseolowymi postaciami to smieszne są!! Nie umiem robić pikselowych postaci!! JESCZE RAZ MOWIE ŻE JEŻELI COŚ GŁUPIEGO CHCESZ NAPISAĆ TO NIE PISZ BEZ SENSU! I w paincie to toja stara robi! NIE DONERWUJCIE MNIE! PISZEMY TUTAJ O GRZE!! Piszesz mu:dzieciak to z ciebie jest,a sam zachowujesz się jak dziecko z żłobka,najlepiej kogoś zaatakować bez argumentów przy użyciu:twoja stara,stary i krzyczeć capslockiem.Nie wiem co chcesz osiągnąć ale wątpię,że ktokolwiek z tobą będzie współpracować,bo nagle w połowie pracy się oburzysz,bo ci się coś nie spodoba i spakujesz manele.Wystarczająco chyba się tu udzieliłeś i potwierdziłeś,że kłamstwo ma krótkie nogi,twoje sygnaturki,avatary to nic specjalnego,pare minut roboty w lepszym programie niż paint.Szkoda tracić czas na takie pajacowanie i użeranie się z tobą nastolatku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Owszem grafika pasuje to prostej gierki tego typu jednak wątpię, żeby ktoś potrzebował grafika aby narysować figury geometryczne typu koło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 A więc pixelkowa grafika jest bez sensu? Hmmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Lepiej dac sobie spokój, ten koleś pewnie nawet nie wie co to pixel art... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidercomp Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 twoje sygnaturki,avatary to nic specjalnego,pare minut roboty w lepszym programie niż paint. No dawaj cwaniaku zrób sygnature albo tapetę ! W parę minut! jak to takie proste POŁĄCZONO: A więc pixelkowa grafika jest bez sensu? Hmmm... Moim zdaniem jest to bez sensu I teraz piszą tu osoby tylko które mają pytanie dotyczące gry żadne dzieci niech się nie udzielają jak to łatwo jest robić tapety i jak to oni są uzdolnieni bo potrafią włączyć komputer i gg Warn za doublepost. ΨΧΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Ludzie, dlaczego tak łatwo dajecie się zrobic w konia przez prowokatorów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 I teraz piszą tu osoby tylko które mają pytanie dotyczące gry żadne dzieci niech się nie udzielają jak to łatwo jest robić tapety i jak to oni są uzdolnieni bo potrafią włączyć komputer i gg Oh, jak miło. Rozumiem, że to znaczy, że już się nie będziesz udzielał? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Niech moderator zamknie ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidercomp Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Co nie zmienia faktu, że pixel którego rzucił Pablo jest słabym przykładem. spidercomp, ta grafika jest po prostu słaba. Po za tym chętnie bym zobaczył jak dzielisz to na sprity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidercomp Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 są chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi