Shinji Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 1godzina 23maja 2009 Pajacyk zainfekowany? Atakować strony charytatywne, szczyt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 1 godzina 23 maja 2009 Avast dalej oszukuje ludzi :) Mi też takie cuś wyskakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 pajacyk.pl otwiera dokument spreparowany dokument pdf... i wrzuca robaka... Nie da się nie zauważyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 A raz mi na kasperskim wyskoczył wirus o nazwie wieprz trojański :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 A mi wyskoczył wirus o nazwie Dziecko Trojana Neo, które gra w Tibie -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 A raz mi na kasperskim wyskoczył wirus o nazwie wieprz trojański :crying: to pewnie tfuj stary miał w obiedzie... żałosne piszesz posty i nawet to nie jest śmieszne,już dawno każdy zauważył,że jesteś podstawiony,nie potrafisz robić żartów z gracją dokarmiajcie zwierzęta to na temat,ja tam nie znalazłem wirusa a mam avasta,dawno tam nie wchodziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi