Younz Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Hej ziomale ^^ Kto gra w tibi(ę) nie napiszę do mnie p/w (24h <joke>) Ja gram na Pandori (to jest nazwa serwera) o nicku Robie Pepiko za Friiko albo Plizz free itns Morze razem pope3ymy (jeżęli nie grasz na non-pvp oczywiście xD) Więc pisz, jeżeli nie jesteś nóóbem... P.S KOCHAM TIBIE P.S(2)TIBIA POWRACA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Takie pytanie, czemu się tu zarejestrowałeś żeby tylko napisać tego posta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Chce wstąpić do rodziny Gmclanu :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 dziecko Tibii tutaj? sorry, ale już aż zionie z Twego posta "graniem w Tibie; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 EEE co masz na myśli!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Powiedz tylko... lubisz tibię? Ile czasu dziennie w nią grasz? Co Ci to daje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Czasami wagaruje ale żadko daje mi to respect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 teraz jestem pewien że to prowokacja :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 respect w oczach ziomków z okolicy?^^ Tibia jest bezsensu, naprawdę, i jak reszta tych "metinów", ale to tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Dla mnie nie ma sensu grać w MMORPG, jeszcze w dodatku w Tibię. Nie obraź się, ale Tibia jest trochę, jakby to powiedzieć... poje***a ? Do rodziny GMClanu nie wstąpisz łatwo: -Umiesz programować? -Umiesz robić grafiki? -Wiesz w ogóle co to Game Maker? A tym że grasz w Tibię i ją reklamujesz, to tylko psujesz swój wizerunek, to tak według mnie :P PS. W pełni zgadzam się ze sfinksem. W mojej okolicy, kto gra w Tibię, ten nie ma życia, dlatego nikt nie gra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Dzięki ;) nie skorzystam. Ah te stereotypy, Tibia to jak każdy MMORPG... zwykła gra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 a ja JUŻ nie umiem gml'a a jestem w rodzinie?^^ No właśnie, więc TibIa PoWrAcA <lol> do nieczego te gry, tylko wywołują manię wyższych leveli;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Oczywiscie ze skożystamm ; )))))))))))))))) Bedziemy nabijali lvl do 26 w nocyy, i bedzie fajuwsko!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 W Tibię grają niezbyt bystre, nudzące się dzieci z bloków (bez obrazy, chodzi mi o niektórych :P) Ehhh... Kup sobie lepszego kompa i zagraj w normalną grę, chociażby CS. Ja też nie czuję specjalnego zamiłowania do CS'a ale to wydaje sie już lepsze niż TiBIA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Tibia wcale nie jest zla, to gracze sa zli. Tibia jest jak pies prawie :). W Tibię grają niezbyt bystre, nudzące się dzieci z bloków W CSa grają niezbyt bystre, nudzące się dzieci z bloków. W Warcrafta grają niezbyt bystre, nudzące się dzieci z bloków. W Soldata grają niezbyt bystre, nudzące się dzieci z bloków. W Almore grają niezbyt bystre, nudzące się dzieci z bloków. W Wormsy grają niezbyt bystre, nudzące się dzieci z bloków. W CoD grają niezbyt bystre, nudzące się dzieci z bloków. W MoH grają niezbyt bystre, nudzące się dzieci z bloków. W Battlefield Vetnam grają niezbyt bystre, nudzące się dzieci z bloków. W inne gry graja grają niezbyt bystre, nudzące się dzieci z bloków. Nazwal bys tamte gry zlymi? Chetnie bym teraz powiedzial "Wy******** z takimi widzimisie", przecie Tibia JEST i BEDZIE normalna gra. Jest lepsza od twojego Bunkra, lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Tibia jest fajna, tak jak inne mmorpgi, tylko po prostu jest bez sensu (też jak inne mmorpgi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 wreszcie jest ktoś z kim się zgadzam <3 loff poxipol... Nie dajcie się prowokacji i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Tibia to zuo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 I tu się mylisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Właśnie Dziab ma rację :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Ooo czyżby ukochany SPAM TOPIC ? Zamykam, bo nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi