Jaklub Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Mam duży problem z funkcją object_add. Mam jeden objekt posiadający nazwę object0. Czy ktoś może mi powiedzieć, gdy użyję funkcji object_add, jak nazywa się dodany objekt? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 object_add() Adds a new object. It returns the index of the object. You can now use this index in the routines above to set certain properties of the object and then you can use the index to create instances of the object.To chyba działa w ten sposób: obiekt = object_add(); Teraz możesz odwoływać się nowego obiektu poprzez "obiekt". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 To działa! :D Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi