Maciek21043293 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Tytuł: KOSMICZNA PODRÓŻ Gatunek: zręcznosciowa Opis: Sterujemy statkiem kosmicznym i musimy nim lecieć na różne planety. Po drodze czekają na nas różne niespodzianki (np. deszcz meteorytów lub atak kosmitów). W grze jest 10 poziomów. Download: https://gmclan.org/up5116_3_KOSMICZNA_PODR__.html Rozmiar pliku: 3877KB Autorzy: Programowanie: Maciek21043293 Fabuła: Maciek21043293 Grafika: Maciek21043293 Muzyka: Maciek21043293 Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 4/5 Gra dość fajna i przyjemna :) :play_ball: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Ogólnie gra przyjemna. Wszystkie lvle nie powinny zostać odblokowane odrazu, bo to troszkę nudne. Podczas gry nie mogę automatycznie przejść do poziomu 2, poziom 1 powtarza się. Grywalność: 3/5 Grafika: 4/5 Ogólnie: Bardzo mocne 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek21043293 Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Podczas gry nie mogę automatycznie przejść do poziomu 2, poziom 1 powtarza się. Dziwne, u mnie po przejściu poziomu 1 od razu przechodzi do 2 :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Dziwne, u mnie po przejściu poziomu 1 od razu przechodzi do 2 :rolleyes: Gdy doleciałem do tej planety, i wróciłem na Ziemię, spowrotem mnie odwróciło i był ten sam poziom. PS. Te przyspieszające power-upy trochę za bardzo przyspieszają bo potem ciężko wyrobić, czyli, jest trudna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek21043293 Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Gdy doleciałem do tej planety, i wróciłem na Ziemię, spowrotem mnie odwróciło i był ten sam poziom. może wleciałeś w tabliczkę z napisem "ZIEMIA"? powinieneś lecieć dalej, aż do końca ekranu :thumbsup: PS. Te przyspieszające power-upy trochę za bardzo przyspieszają bo potem ciężko wyrobić, czyli, jest trudna to spróbuj przejść poziom 8 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 może wleciałeś w tabliczkę z napisem "ZIEMIA"? powinieneś lecieć dalej, aż do końca ekranu :thumbsup: No to wyjaśniłeś mój problem bo ja trzasnąłem w tabliczkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Ogólnie może i fajna ale po jakiego dałeś instalacje ! Zainstalowałem -> Zobaczyłem -> Odinstalowałem Ocena 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Po kiego grzyba jest wczytaj grę skoro wszystkie plansze są udostępnione i w czasie gry nie masz czasu na klikanie zapisu. I zgadzam się z Grabarzem, power-upy za mocno przyspieszają, da się przejść planszę gdy się ją nauczy na pamięć, co ty pewnie zrobiłeś przy wielokrotnych testach i zmianach i ja mam to samo gdy robię grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebiq Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 nom fajna giera 4/5 ;p na poczantku mialem klopot z przejsciem 1 planszy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 a ja nie mogę znaleśc tej planety w pierwszej misji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Kosmitak lecisz caly czas prosto ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 No tak lecę lecę i wylatuje poza room i znowu od początku zaczynam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 a ja nie mogę znaleśc tej planety w pierwszej misji. Też jej nie mogę znaleźć. Lecę cały czas prosto, nie ma żadnych przeszkód i nagle teleportuję się na początek mapy... Co do gry jest niesamowita i bardzo mi się podoba. Mógłbyś zrobić więcej leveli i więcej ulepszeń. Np: laser i po drodze są inne statki... PS: Niektóre poziomy nie są łatwe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Też jej nie mogę znaleźć. Lecę cały czas prosto, nie ma żadnych przeszkód i nagle teleportuję się na początek mapy... Mam ten sam problem w poziomie 1, 2, 4 dalej nie sprawdzałem :jezor: Tylko w poziomie 3 udaje mi się odnaleźć planetę. Dodatkowo coś nie działa ten zapis gry. Mniemam, że miał być od zapisania w dowolnym momencie skoro wszystkie poziomy są otwarte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebiq Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 mi działa normalnie moze zainstalujcie jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Ja też cały czas się cofam na początek planszy, ale ładna grafika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Ładna zręcznościówka ale mógłbyś ją trochę rozbudować. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Gra ciekawa, ale za bardzo te niebieskie potworki wkurzają - kolorystycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Gra jest fajna dam 4/5 ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi