g-Enjoy Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Miejmy nadzieję, że ktoś z Was w to grał :D Mam mały problem, zaraz po śmierci darpa chiefa jest rozmowa między jakimś początkującym i solid snakiem, podczas tej rozmowy zaczyna się strzelanina, w której łatwo stracić amunicję. Pytanie: jest w pobliżu jeszcze jakieś pudełko z amunicją? E: Dopowiem, że mam ledwo połowę życia i nie mam ration. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Ja grałem, nie ma żadnych dodatkowych paczek. Nie wiem, czy czasem nie wypada ammo z pobitych ludzi. Z tego co pamiętam, to dosyć łatwy moment xD nie miałem z tym problemów. Musisz albo lepiej celować (autonamierzanie god damn it!) Albo szukać okazji na wykończenie przeciwnika rękami. Kilka ciosów, mały kopniak i po sprawie ^^ Karate FTW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Naboje wypadają z co czwartego przeciwnika. Masz socoma, więc jak przytrzymasz kwadrat to on się namierzy na przeciwnika i jak puścisz to strzeli. 4 strzały powinny bez problemu załatwić każdego. Naboje pojawiają sie też w rogu przy drzwiach. Po chyba trzeciej salwie warto sie tam schronić bo wpada granat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Dzięki Wam obu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi