g-Enjoy Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Tytuł: viStrata Gatunek: Dodatek/Patcher Opis: Korzystasz z XP. Znudził Ci się stary wygląd firefoksa? Przerzuć się na ten z Visty :) Download: https://gmclan.org/up3370_3_viStrata.html Rozmiar pliku: 1,6MB Autorzy: Bagno/Mozilla Programowanie: Bagno Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Jeśli dobrze rozumiem - to aplikuje skórkę z Firefoxa do wszystkich okien XP...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Jeśli dobrze rozumiem - to aplikuje skórkę z Firefoxa do wszystkich okien XP...? Nie. To aplikuję skórkę firefoksa z Visty do XP. ORYGINALNĄ, którą FF dobiera do systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Jeszcze tylko jedno pytanko - zmienia się TYLKO wygląd okien, czy jeszcze inne bajery (typu okno ładowania xp, odstęp ikon na pulpicie etc...)...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Leeee... myslalem ze bedzie chociaz jakis prymitywny Aero, a tu nic. Zmienil mi 6 ikonek i zakladki troche inaczej sie wyswietlaja. Nic ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Nuda. Ja tam mam Windows XP z nakładką na Viste :) Program cienki, zmienione 5 ikonek... Nie oceniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Skorke lepsza sobie mozna sciagnac. Nudne to, i nie grywalne. 2/5, bo cos robi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Nudne to, i nie grywalne. Cytat roku. To kto idzie na partyjke w Photoshopa? E lepiej, zobaczymy kto pobije rekord w Service Pack 3 win$hita xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 w ogóle nie przydatne... Można sobie wgrać 100% lepszy styl.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 w ogóle nie przydatne... Można sobie wgrać 100% lepszy styl.... Skoro taki jest twój tok myślenia to nie rób gier bo po co?Jak i tak można pograć sobie w lepsze. G-Enjoy,jak przetestuje później to jest szybki sposób na powrót to poprzedniej skórki? To jest finalna wersja tej skórki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 gibon, to nie jest skórka. ;S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerspeed Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 A gdzie fabuła :P . Słabe dosyć, jak miałem jeszcze XP, ba jak jeszcze Vista nie wyszła, to instalowałem "upiększacie" . 3/5 za "fatygę"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Taki "patcher" na moje własne potrzeby. Opublikowałem... bo mogę, o. Po ukończeniu patchowania otwórzcie sobie classic.jar i zobaczcie ile plików jest podmienionych. Bo na pewno o wiele więcej niż 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Od kiedy 1.6MB przybliża się do 1MB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi