szpaq99 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 potrzebna mi textura pixel artowej trawy rozmiary 50x50 pixeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Masz:] chwilka roboty P.S. Ani dziękuje ani pocałuj mnie w du....e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 dzięki wczoraj nie miałem czasu podziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Także wyskrobałem trawkę, może się przyda (jak nie tobie to miejmy nadzieję, że komuś innemu). :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Masz zwiększę ci wybór o jeszcze jedną trawę. :P Choć jeśli to do 3D, to rozmiar jest zły, na wszelki wypadek masz tu jeszcze trawę o wymiarach 64 na 64. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Ludzie to wygląda jak gluty z nosa a nie trawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Narysuj lepszą trawę, żeby nie wyglądała jak gluty z nosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Może się ci przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 na bank dzięki :sp_ike: edit: Teraz potrzebuję kamyczków ala takie jak w załączonym obrazie tylko mają być pixart. Dziękuje wszystkim za trawę. I z góry dzięki za kamyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 sorka ale jeszcze potrzebne mi są upiększacze terenu np animowane ogniska. kamyki wielkość 50 x 50 pixeli i jakieś średniowieczne ławki ale trochę większe sorka chodzi mi tylko o patyki które są poustawiane bo ogień zrobię na particlach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi