geralt100 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Tytuł:mysz w labiryncie Gatunek: logiczna Opis:Moja pierwsza gra. Chodzisz w niej taką małą myszką po labiryncie i szukasz strzałek przez które przechodzisz na następny poziom. Na końcu dochodzisz do "goudy". Autorzy: Programowanie: ja Fabuła: ja Grafika: ja A to ta gra: https://gmclan.org/up5215_4_mysz_w_labiryncie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Screeny... Co najmniej 2. Masz na to 24 godziny. Gra... Cieniusia. 2/5 za to, że 1 gra i nie jest CtC ani platformówką. Nic innego nie można powiedzieć... Wielkie nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 1/5 Wykorzystałeś przykład menu i nawet nie dałeś jego autora do credits, robiąc grę gdzie chodzimy po kratkach (lewo, prawo, góra, dół) powinieneś użyć snap, poza tym mapy są zrobione niedokładnie- kwadraty się na siebie nakładają i są nieregularnie rozłożone. Gra jest też straszliwie nudna, na trzecim poziomie wyłączyłem, żeby chociaż wygląd poziomów się zmieniał. NO i do tej gry pasuje mój ukochany komentarz: "to, że jest to twoja pierwsza gra, nie znaczy, że ma być beznadziejna" ED: @up: hej hej hej, jeżeli piszesz że dajesz 2/5 to może je daj, a nie tylko napisz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikki Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Gra jest benzadziejna! Nudna jak flaki z olejem, brzydka i bez jakiejkolwiek muzyki. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Ściągnąłem, włączyłem, ZONG... włączam tryb gry, 4 etapy, koniec. W 10 słowach podsumowałem tą gre, jest nudno, nieciekawie, głucho, sytuacje może uratowało by to gdybyś chociaż troche przyłożył się do zrobienia etapów. Widać, że odbębnione. Miała być soczysta pała ( co naprawdę rzadko się u mnie zadarza żebym takie dawał), ale skoro to to twoja pierwsza gra to 2/5 na zachęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Nie rozumiem takich ocen na zachętę. Moim zdaniem soczysta pała dużo bardziej by go zmotywowała. Mnie w ten sposób urządziła polonistka na semestr ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Zero potencjału w tej grze. Nudna beznadziejna brzydka oprawa graficzna skradzione menu brak dźwięków 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 haha soczysta pała dobre xD daje 5/5 za soczystą pałe xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeVenge Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 4 etapy, koniec. ja doszedłem chyba do 9 wiec jak to 4? przy 'chyba 9' juz sie znudzilem bo wciaz to samo O.o gra 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 A ja się poświęciłem i przeszedłem całą grę przy czym zjadłem coś na końcu. 1 za grę + 1 za pierwszą grę = 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi