Ghost Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Ja widziałem taki dzisiaj talerz. Chciałem zobaczyć, czy jest latający, ale odleciał tylko 2 metry i się pobił ;/ Btw. Czemu akurat na tym fórum to piszesz? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 ja miałem dzisiaj sen... Śniła mi się jajecznica :o to na pewno ma coś wspólnego z NOLi! i OLInkami Okroąglinkami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 ja miałem dzisiaj sen... Śniła mi się jajecznica :o to na pewno ma coś wspólnego z NOLi! i OLInkami Okroąglinkami! A z czym była ta jajecznica? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Pewnie pomidory, listki mięty, oregano, chili i i szklanka Vodki żołondkowej z Rosji, Niemieckiej receptury, mejd in czajna. Po tym psychiatra gwarantowany, szczególnie gdy porwie cię stado bakłażanów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 z kiełbasą :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 z kiełbasą :/ Wolę z grzybkami, ale cóż... To musi być kiełbasowe ufo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Mario style? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Btw. Czemu akurat na tym fórum to piszesz? ;o Bo to kolejna prowokacja któregoś z naszych kochanych userów :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Słyszę że po pokoju ktoś chodzi i dziwnie oddycha, jakby mu to sprawiało trudność. Nagle chce ściągnąc ze mnie kołdę. Miał takie zimne łapy. Teraz chyba następuje wybudzenie ze snu na jawie. Nie pamiętam bo tak się wystraszyłem że szok. Pedofil, na bank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Patrząc jednocześnie na opis zacytowany powyżej i avatara Wojzaxa jednocześnie, wydaje mi się, że to ON. :o Ten temat zaczyna powoli wk :censored: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Prowokacja. No ale Valhalla od tego jest. Proponuje aby w Valhalli nie dodawali się posty do licznika itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Prowokacja. No ale Valhalla od tego jest. Proponuje aby w Valhalli nie dodawali się posty do licznika itp. Po co odświeżasz ten temat razem ze spamem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Grabarz, narzekasz na Compiego, a sam napisałeś posta offtopicowego zaśmiecającego temat. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi